Σίγουρα αν έχετε υψοφοβία δεν θα θέλατε να επισκεφθείτε αυτή την πισίνα. Για όλους τους υπόλοιπους όμως, η πισίνα αυτή φαντάζει απλά μαγευτική και μοναδική, αφού πρόκειται να κατασκευαστεί σε οροφή ουρανοξύστη στο Λονδίνο και να προσφέρει θέα 360 μοιρών της βρετανικής πρωτεύουσας.

Η απορία πολλών βέβαια βλέποντας τις εικόνες είναι… πως μπαίνεις μέσα σε αυτή την πισίνα!

Η είσοδος στην πισίνα των 600.000 λίτρων θα γίνεται μέσα από μια περιστρεφόμενη σκάλα. Τα σχέδια που είδαν το φως της δημοσιότητας αναδεικνύουν μια επιφάνεια με διάφανα τοιχώματα και πάτο, η οποία θα βρίσκεται στην οροφή ενός κτιρίου ύψους 220 μέτρων.

Αποτέλεσμα εικόνας για infinity pool london

Σύμφωνα με την εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή, η οποία ονομάζεται Compass Pools, η σκάλα θα «ανυψώνεται» όταν κάποιος θέλει να μπει στο νερό ή να βγει από αυτό.

Στο μεταξύ, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν την ευκαιρία να χαζεύουν τους λουόμενους, αφού ο ουρανοξύστης έχει σχεδιαστεί ώστε ο πάτος του να είναι διάφανος.

Για τον πάτο και τα τοιχώματα θα χρησιμοποιηθεί ακρυλικό, αφού επιθυμία των κατασκευαστών είναι να αντανακλάται το φως στο νερό.

Όλοι είχαν την ίδια απορία για αυτή την εντυπωσιακή πισίνα του Λονδίνου - Πως στο καλό μπαίνεις

Το νερό θα θερμαίνεται με βιώσιμο τρόπο, χρησιμοποιώντας ενέργεια που εκλύεται από το σύστημα κλιματισμού του ξενοδοχείου.

Η κατασκευή, που θα ξεκινήσει το 2020, θα ονομάζεται Infinity. Ο βασικός σχεδιαστής και τεχνικός διευθυντής της εταιρείας, Άλεξ Κίμσλει, σημείωσε πως η νέα δημιουργία θα θυμίζει λίγο ταινία του Τζέιμς Μποντ.