search icon

Uncategorised

Μαίνεται η φωτιά στη Φωκίδα – Κινείται απειλητικά προς το Μαλανδρίνο

Η πυρκαγιά στο πέρασμά της έκαψε περιουσίες σε τρία χωριά - Το μεσημέρι στην περιοχή επιχείρησαν ένα ελικόπτερο και ένα αεροσκάφος τύπου canadair

Για τρίτο εικοσιτετράωρο μαίνεται η φωτιά στη Φωκίδα, με τους πυροσβέστες να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την περιορίσουν και τους δυνατούς ανέμους να δυσχεραίνουν περισσότερο το έργο των πυροσβεστών.

Η πυρκαγιά στο πέρασμά της έκαψε περιουσίες σε τρία χωριά, ενώ κινείται απειλητικά προς το Μαλανδρίνο και τις φυλακές.

Το μεσημέρι στην περιοχή επιχείρησαν ένα ελικόπτερο και ένα αεροσκάφος τύπου canadair, καθώς οι φλόγες καίνε δασικά έκταση με χαμηλή βλάστηση στις κορυφογραμμές δύο βουνών της Φωκίδας, σημεία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι επίγειες δυνάμεις, μεταδίδει το Star Κεντρικής Ελλάδας.

Εστίες φωτιάς κατακαίνε την περιοχή πάνω από τους Αγίους Πάντες, ανάμεσα στις κοινότητες Λιδορίκι και Ερατεινή, καθώς και στην περιοχή της Τολοφώνας.

Αποκαρδιωτική είναι η εικόνα που αντικρύζει κανείς στο χωριό της ορεινής Δωρίδας του νομού Φωκίδας, λίγες ώρες μετά το καταστροφικό πέρασμα της πυρκαγιάς.

Η φωτιά περνώντας από τη γειτονική της Ελαία, κατέκαψε τα μισά και πλέον σπίτια του χωριού, με την απόγνωση των κατοίκων να είναι έκδηλη στα πρόσωπά τους.

Διαβάστε περισσότερα

Τρελά κέρδη έως και 80% από την άνοδο της αξίας των πλοίων

Ο πόλεμος των… Strom – Ποιοι κοντράρονται στην αγορά στρωμάτων (pics)

Κέβιν Ντουράντ: Θα γίνει ο επόμενος billionaire των γηπέδων;

Exit mobile version