Ο 47χρονος Jason Barber είναι ένας απλός κτηνοτρόφος στο Ντόρσετ της Αγγλίας, που όμως έχει μια ιδιαιτερότητα: Πέρασε τρία χρόνια από τη ζωή του μέχρι να τελειοποιήσει την παρασκευή βότκας από αγελαδινό γάλα, και τα κατάφερε!

Η Black Cow, όπως ονομάζεται, είναι πλέον γεγονός και μάλιστα προτιμάται από διάφορες διασημότητες ανά τον κόσμο.

Ο αγρότης πήρε την ιδέα της παρασκευής όταν είδε στην τηλεόραση ένα ντοκιμαντέρ που αφορούσε στην παρασκευή βότκας από γάλα βουβαλιού σε μια μικρή δημοκρατία της Σιβηρίας την Τούβα.

Ο ίδιος, έχοντας 250 και πλέον αγελάδες στο κτήμα του σκέφτηκε να το προσπαθήσει και ο ίδιος. Η Black Cow βρίσκεται σήμερα στα ράφια διάσημων εστιατορίων ανά τον κόσμο, ενώ σπουδαίοι σεφ την επιλέγουν ανελλιπώς, λόγω της κρεμώδους επίγευσης που αφήνει στον ουρανίσκο, μεταξύ των οποίων και ο Heston Blumenthal. Από τους λάτρεις δε της γεύσης της είναι ο Ντάνιελ Κρεγκ αλλά και η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ. Η τιμή της είναι 42 δολάρια το μπουκάλι των 70cl.