Fine Houses

Τέσσερα εξαιρετικά διαμερίσματα στη Γλυφάδα – Τα τρία σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό

  • newsroom


Στη Γλυφάδα βγαίνουν αυτή την περίοδο σε πλειστηριασμό, μεταξύ άλλων, τρία διαμερίσματα και μάλιστα σε γειτονιές που βρίσκονται πολύ κοντά στο κέντρο

Eίναι μία από τις περιοχές της Αθήνας που βρίσκονται σταθερά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τόσο για τους ξένους όσο και για τους Ελληνες αγοραστές ακινήτων, με τη ζήτηση να παραμένει υψηλή τόσο πριν όσο και μετά την πανδημία.

Ένα υπέροχο διαμέρισμα προς πώληση

Αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα των 120 τ.μ., βρίσκεται στο 2ο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο κουζίνα- σαλόνι, μπάνιο, wc καθώς και θέση parking.

Είναι ένα φωτεινό διαμέρισμα, το οποίο διαθέτει τζάκι, open plan κουζίνα και περιμετρικά μπαλκόνια. Εξαιρετικής κατασκευής ακίνητο, με υλικά υψηλής ποιότητας.

Μπορεί να φιλοξενήσει οικογένειες που λατρεύουν να ζουν κοντά στη θάλασσα.

Αν θέλετε να το δείτε από κοντά τότε πατήστε το “Αίτημα Επίσκεψης” πάνω δεξιά και ένα μέλος της Prosperty θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Τρία ακίνητα σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό στη Γλυφάδα

Επίσης, στη Γλυφάδα βγαίνουν αυτή την περίοδο σε πλειστηριασμό, μεταξύ άλλων, τρία διαμερίσματα και μάλιστα σε γειτονιές που βρίσκονται πολύ κοντά στο κέντρο. Η ευρύτερη περιοχή συνδυάζει τα πάντα, από χώρους πρασίνου και πάρκα μέχρι αθλητικές εγκαταστάσεις προδιαγραφών και σχολεία, πέραν φυσικά του εμπορικού της κέντρου που συγκαταλέγεται στις πιο ‘’δυνατές’’ εμπορικές πιάτσες της Αθήνας.

Η περιοχή περιβάλλεται επίσης από βραβευμένα εστιατόρια με ελληνική και διεθνή κουζίνα, καφέ, μπαρ, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στο λιμάνι του Πειραιά και σε πολλές υποδομές.

Επιπλέον, για όσους μπορεί να μην γνωρίζουν πολλά από τις διαδικασίες των πλειστηριασμών αυτές γίνονται πιο εύκολες με την Prosperty δεδομένου ότι ο ενδιαφερόμενος μπορεί με άνεση:

Να βρει όλα τα διαθέσιμα ακίνητα που βγαίνουν προς πλειστηριασμό και πραγματικά μπορεί να αξίζουν, μέσα από αναλυτική παρουσίαση

-Να έχει τον προσωπικό του σύμβουλο που θα τον καθοδηγήσει στη διαδικασία για να λάβει μέρος

-Να λάβει δεδομένα αγοράς και τιμές για οποιαδήποτε περιοχή, μέσω ενός αναλυτικού report για την τρέχουσα εμπορικότητα, καθώς και τις τιμές πώλησης όσο και τις τιμές ενοικίασης αντίστοιχων ακινήτων.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η Prosperty είναι σε θέση να φροντίσει για όλα τα τυπικά μέχρι να παραδώσει το συμβόλαιο και τα… κλειδιά του νέου ακινήτου.

Ακίνητο 1

Το διαμέρισμα πέμπτου ορόφου και 103 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται στην περιοχή της Γλυφάδας και τίθεται σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό στις 29/12/2021. Πρόκειται για ακίνητο κατασκευής του 1980 που είναι χτισμένο σε οικόπεδο 1.149 τ.μ.. Το διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου, με νοτιοδυτικό προσανατολισμό, βγαίνει για πρώτη φορά σε πλειστηριασμό με την τιμή εκκίνησης να έχει οριστεί στις 167.000. Η θέση της πολυκατοικίας, με πέντε ορόφους συνολικά, είναι πολύ καλή δεδομένου ότι έχει εύκολη πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ πολύ κοντά βρίσκονται καταστήματα και σούπερ μάρκετ.

Μπείτε να δείτε το ακίνητο στη Γλυφάδα και εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στα δεξιά.

Ακίνητο 2

Ένα ακόμη διαμέρισμα που βγαίνει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό στη Γλυφάδα, επίσης στις 29 Δεκεμβρίου είναι αυτό για 153 τετραγωνικά μέτρα σε δεύτερο όροφο. Πρόκειται για κτίριο κατασκευής του 1979, σε οικόπεδο 616 τ.μ., με το διαμέρισμα να βγαίνει πρώτη φορά στη διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού με μία τιμή πρώτης προσφοράς στις 290.000 ευρώ. Ο προσανατολισμός του διαμερίσματος είναι νότιος κι έχει πρόσβαση σε πεζοδρόμιο με πράσινο, ενώ η θέση του εξυπηρετείται και από λεωφορειακή γραμμή. Σε πολύ κοντινή απόσταση υπάρχουν σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ κ.α..

Μπείτε να δείτε το ακίνητο στη Γλυφάδα και εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στα δεξιά.

Ακίνητο 3

Ένα τρίτο διαμέρισμα που τίθεται σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022 βρίσκεται επίσης στην περιοχή της Γλυφάδας σε πολυκατοικία εντός οικοπέδου 492 τ.μ.. Πρόκειται για κατοικία 4ου ορόφου, με δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο, επιφάνειας 105 τ.μ., όπου ανήκει το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης 2 θέσεων στάθμευσης και του χώρου ταράτσας 42 τετραγωνικών μέτρων. Ο πλειστηριασμός (πρώτος γύρος) έχει προγραμματιστεί για τις 23/03/2022 με τιμή εκκίνησης στις 275.000 ευρώ. Η θέση του ακινήτου είναι μπροστά από πεζοδρόμιο με πράσινο, ενώ σε απόσταση λιγότερου του μισού χιλιομέτρου βρίσκονται μεγάλα σούπερ μάρκετ.

Μπείτε να δείτε το ακίνητο στη Γλυφάδα και εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στα δεξιά.

The Prosperty

Σε έναν διαρκώς εξελισσόμενο τομέα, όπως είναι το Real Estate, η Prosperty διαμορφώνει το μέλλον των ακινήτων ψηφιακά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και καινοτόμων εργαλείων.

Στην πλατφόρμα της Prosperty, οι ιδιοκτήτες, για πρώτη φορά, αναθέτουν το ακίνητό τους για πώληση ή ενοικίαση εύκολα και γρήγορα, αναβαθμίζοντάς το με τον καλύτερο τρόπο.

Έχοντας τα έγγραφα του ακινήτου, η Prosperty μπορεί να τρέξει με τους έμπιστους συνεργάτες της (Νομικά, Τεχνικά & Συμβολαιογραφικά γραφεία) όλη τη διαδικασία, επιτρέποντας σχεδόν ανέπαφες διαδικασίες πώλησης και αγοράς. Η διαδικασία ολοκληρώνεται 4 φορές πιο γρήγορα από ό,τι ισχύει στην αγορά σήμερα.

H εμπειρία μίσθωσης και ενοικίασης για μεσο-μακροχρόνια διαστήματα πραγματοποιείται εντελώς ψηφιακά, για πρώτη φορά με μηδενικό κόστος για τον ιδιοκτήτη ενός ακινήτου, καθώς και με 50% χαμηλότερο κόστος για τον ενοικιαστή.

Η Prosperty, διαθέτοντας σήμερα ένα αξιόλογο και ποιοτικό portfolio με πάνω από 1.500 ακίνητα, προσθέτοντας περίπου 300 νέα ακίνητα στο χαρτοφυλάκιό της μηνιαίως και έχοντας πρόσβαση σε επενδυτικές ευκαιρίες μέσα από τις συνεργασίες της με μεγάλους θεσμικούς ιδιοκτήτες ακινήτων, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κάλυψης του ακινήτου, μέσω εικόνων υψηλής ανάλυσης, εικονικής περιήγησης με 360ᵒ στο εσωτερικό του ακινήτου και εντυπωσιακών drone video από τον περιβάλλοντα χώρο.

Αν θέλετε να πουλήσετε το ακίνητό σας, καταχωρήστε το εδώ