Μικρά κέρδη κατέγραψαν σήμερα οι ασιατικές μετοχές με τις αγορές σε Νότια Κορέα, Χονγκ Κονγκ και Ιαπωνία να είναι κλειστές.
Λαμβάνοντας τη σκυτάλη από τη Wall Street και το θετικό κλίμα που κατέγραψε εχθές λόγω της επιτάχυνσης στην δραστηριότητα των υπηρεσιών τον Απρίλιο, οι ασιατικές μετοχές κατάφεραν να σημειώσουν άνοδο επισκιάζοντας τις ανησυχίες για την κλιμακούμενη ένταση στην Ουκρανία. Οι συγκρούσεις στα ανατολικά της χώρας μαίνονται, με τους αυτονομιστές κοντά στο Σλαβιάνσκ να καταρρίπτουν ένα ελικόπτερο του ουκρανικού στρατού. Το Κίεβο έστειλε ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας στην Οδησσό για να αποτρέψει την εξάπλωση των συγκρούσεων.

Στην Αυστραλία ο S&P ASX 200 σημείωσε άνοδο για τρίτη ημέρα, καταγράφοντας μικρές μεταβολές μετά και την διατήρηση του βασικού επιτοκίου στο 2,5% από την κεντρική τράπεζα της χώρας. 
Το δολάριο Αυστραλίας σκαρφάλωσε σε υψηλό μιας εβδομάδας στα $0,9316 αμέσως μετά τη σχετική ανακοίνωση. 
Η μετοχή της David Jones σημείωσε άνοδο 0,2% μετά την ανακοίνωση για αύξηση της τάξης του 4,1% το τρίτο τρίμηνο στις πωλήσεις.
Η Lynas κατέγραψε απώλειες 9% μετά την ανακοίνωση για άντληση 40 εκατ. δολαρίων από επενδυτές. 

Ο κινεζικός δείκτης Shanghai Composite ενισχύθηκε για δεύτερη ημέρα, χάρη στο ράλι των μετοχών των σιδηροδρόμων, μετά από δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου που αναφέρουν ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να χρηματοδοτήσει τα έργα. 
Η China Railway Construction σημείωσε άνοδο 2%, η China South Locomotive & Rolling κατέγραψε κέρδη 1,6% και η  China Railway Group ενισχύθηκε 0,8%. 

Στην Ινδονησία ο δείκτης Jakarta Composite σημείωσε οριακή άνοδο 0,1% μετά την ανακοίνωση για το ΑΕΠ, το οποίο κινήθηκε εκτός των εκτιμήσεων ενώ οι ινδικές μετοχές κέρδισαν 0,5%.