Νέα χαμηλότερη τιμή στόχο δίνει στην Εθνική Τράπεζα η Eurobank Equities, συγκεκριμένα στα 3,20 ευρώ από 3,50 ευρώ προηγουμένως, ενώ αλλάζει και τη σύστασή της για τη μετοχή από hold σε buy, καθώς, όπως λέει, είναι υποτιμημένη και γι’ αυτό αποτελεί επενδυτική ευκαιρία.
Όπως σημειώνει η νέα τιμή στόχος υποδηλώνει μια άνοδο 40% από τα τρέχοντα επίπεδα, κάτι που εξηγεί και την αναβάθμιση σε πρόταση buy, αλλά και την προσθήκη της μετοχής στα top picks της Eurobank Equities, μιας και, όπως σημειώνει, η Εθνική είναι αυτή τη στιγμή η μετοχή με το μεγαλύτερο discount και ως εκ τούτου η ελκυστικότερη εκ των ελληνικών τραπεζών για να επενδύσει κανείς.
Σημειώνεται ότι ο όμιλος αναμένεται να ανακοινώσει τα αποτελέσματα α’ τριμήνου του 2014 την Τετάρτη 28 Μαΐου μετά το κλείσιμο του ΧΑ. Όπως αναφέρει η επενδυτική, αναμένει ότι ο όμιλος της Εθνικής θα είναι η μοναδική εγχώρια τράπεζα που θα ανακοινώσει ένα θετικό αποτέλεσμα, λόγω των προβλέψεων για μείωση των επισφαλών δανείων και παρά την εκτίμηση για ανεπαρκή συνεισφορά από την πλευρά της Finansbank εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στην αγορά της Τουρκίας.
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.