Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Επειδή η αγορά προετοιμάζεται για την εισαγωγή νέων εταιρειών – όπως η Algae Farms – το χρηματιστήριο, οι ανάδοχοι χρειάζεται να προσέξουν τις τιμές που θα εισαχθούν οι νέες εταιρείες.

Φίλος της στήλης μας υπενθύμισε τι έλεγε ο αείμνηστος Θεόδωρος Καρατζάς για τις νέες εταιρείες.

Όταν είχε ξεκινήσει η μόδα για τις νέες εισαγωγές ( πριν το 1996 ) έλεγε στους υπευθύνους της ΕΤΒΑ « Αφήστε λιπάκι για τους επενδυτές», εννοώντας ότι πρέπει οι τιμές να είναι χαμηλές ώστε να έχουν κέρδος.

H άποψη του ήταν 100% σωστή  διότι ακολούθησαν υπερτιμολογήσεις εταιρειών που δεν καν για τις λαϊκές αγορές, όχι για το χρηματιστήριο.

Δυστυχώς, οι τότε ανάδοχοι , αλλά και οι ανάδοχοι δεν τον άκουσαν και ακολούθησε ότι ακολούθησε το 1999 όπου μπήκαν “περίπτερα” στην αγορά ( Γρηγόρης- Λυμπέρης- ΙΜΑΚΟ -Κωστόπουλος ) και στη συνέχεια βγήκαν πάλι ως “περίπτερα”.