Σε επενδυτικό roadshow που διοργανώνει η Piraeus Securities στο Παρίσι θα συμμετάσχουν ορισμένοι από τους μεγαλύτερους εισηγμένους επιχειρηματικούς ομίλους της αγοράς. 

Το event πραγματοποιείται σε μια περίοδο που η κεφαλαιαγορά κινείται με γνώμονα τις προσδοκίες για επιστροφή της ελληνικής οικονομίας σε καθεστώς επενδυτικής βαθμίδας, ενώ σταδιακά οι μεγάλοι όμιλοι ξεκινούν την ανακοίνωση των ιδιαίτερα θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων για την χρήση του 2022.

Σε αυτή τη συγκυρία η Piraeus Securities αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να διοργανώσει το 5ο Greek Investment Day στο Παρίσι, στις 2 Φεβρουαρίου, έχοντας προσκαλέσει να συμμετάσχουν τις ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών, Alpha Bank, Fourlis,ΕΧΑΕ, Motor Oil, Mytilineos, Piraeus Bank, ΔΕΗ, Σαράντης, ΤΙΤΑΝ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ και ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο Espace Vinci.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζήτηση για ono-to-one συναντήσεις με τα στελέχη των ελληνικών εταιρειών είναι αυξημένη και ήδη ξεχωρίζουν αυτές που έχουν κλείσει τα περισσότερα ραντεβού.

Τέλος, από την πλευρά των εισηγμένων γίνεται λόγος για μια σημαντική πρωτοβουλία της Piraeus Securities καθώς στην παρούσα φάση παραμένουν λίγοι οι εγχώριοι θεσμικοί που σταθερά ενισχύουν την πρόσβαση των εγχώριων εισηγμένων σε ξένα επενδυτικά κεφάλαια.

Διαβάστε ακόμη

Έρχονται νέες επενδύσεις 6 δισ. για φθηνό ρεύμα

Tα νέα projects που φέρνει το 2023 στην Αττική Ριβιέρα (pics)

Ρομπότ… made in Greece – Οι μεγάλες επιχειρήσεις επενδύουν στον αυτοματισμό (πίνακας)