Τι σου είναι η ζωή. Στις πιο αναπάντεχες στιγμές κρύβει εκπλήξεις και σκαρώνει κάτι πλάκες απίστευτες. Να, τώρα τελευταία με τον Καρατζαφέρη, που όπως δείχνουν οι έρευνες των αρχών είναι κάτι σαν τον «Τσοχατζόπουλο της δεξιάς».

Εκεί, ας πούμε που μιλούσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή, επί της πρότασης για ψήφο εμπιστοσύνης, Μάκης Βορίδης, για «καλούς Έλληνες», να ‘σου ο πρώην αρχηγός του και εκείνο το διάστημα πρόθυμος να συμπαρασταθεί στην κυβέρνηση για να αποτρέψει την έλευση του «κακού Τσίπρα», Γιώργος Καρατζαφέρης να ερευνάται για μίζες εκατομμυρίων. Και μάλιστα, χωρίς καν να ήταν υπουργός ή κυβερνητικό στέλεχος – φανταστείτε να είχε και τέτοιο πόστο!

Εκεί που πήγαινε να στηθεί ένα μέτωπο των «υγιών δυνάμεων του έθνους» λοιπόν, προκειμένου να μην μας κυβερνήσει η καταστροφική Αριστερά, φανερώνεται ότι ένας από αυτούς του «μεγάλους πατριώτες», τα έπιανε κανονικά και τα έβαζε σε offshore εταιρίες!

Κατά τα άλλα βέβαια αυτός είναι «καλός Έλληνας», όχι σαν κάτι άλλους… παλιοχαρακτήρες, που ασπάζονται την Αριστερά.

Τώρα όλοι κάνουν πως δεν ξέρουν τον Καρατζαφέρη. Ειδικά οι άλλοι «καλοί Έλληνες». Περιμένετε και να δείτε τι πούλημα έχει να πέσει. Θα γίνει του «δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, υποφέρω και υποφέρεις».

Ο Καρατζαφέρης ήταν το αγαπημένο παιδί του συστήματος. Ναι, του συστήματος εναντίον του οποίου υποτίθεται πολεμούσε, αυτός ο «καλός», ο «άγιος», μη σας πω, Έλληνας.

Ο άνθρωπος που βρέθηκε με τηλεοπτικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας σε ανύποπτη στιγμή. Ένας trash πολιτικός ακροδεξιάς γελοιότητας, που έφτασε μέχρι και να καθορίζει τα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Ήταν άλλωστε ο Καρατζαφέρης ο άνθρωπος που έσυρε το κάρο του Παπαδήμου. Όταν υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες ήταν εκείνος που στήριξε σθεναρά την πρόταση να αναλάβει ο «σοβαρός τεχνοκράτης» Παπαδήμος τη διακυβέρνηση της χώρας. Και με μεγάλη γαλαντομία του διέθεσε και δύο τρία κορυφαία στελέχη του ΛΑΟΣ για να δέσει το κυβερνητικό γλυκό.  Ο Καρατζαφέρης της κωλοτούμπας, που από αντιμνημονιακός το 2010 έγινε θιασώτης και υποστηρικτής της τρόικας σε μια κρίσιμη καμπή τον Νοέμβριο του 2011.

Ο Καρατζαφέρης του Σαμαρά βεβαίως. Ο άνθρωπος που κήρυξε προ λίγου καιρού ανένδοτο κατά του Τσίπρα και δήλωσε διαθέσιμος για συστράτευση όλων των «καλών» δυνάμεων του Έθνους. «Δεν θέλω να παραδοθεί η Ελλάδα στον Τσίπρα» δήλωνε! Ενώ, στους καλούς Έλληνες, έστω και μιζαδόρους, γιατί όχι;

Αλλά όπως έγραφε και ο Ζάρκο Πετάν, όσο περισσότερο φωνάζουν για την Πατρίδα, τόσο πιο ακριβά ετοιμάζονται να την πουλήσουν… Και τα μεγαλύτερα ξεπουλήματα της χώρας τα έκαναν κάτι «καλοί» – και δεξιοί – Έλληνες, σαν τον Καρατζαφέρη, για να μην θυμίσουμε τη χούντα των συνταγματαρχών, της οποίας θαυμαστής είναι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, και πώς μας έκατσε στο σβέρκο…

Αφήστε και το άλλο: Ο Καρατζαφέρης τα έπαιρνε μόνο για τα εξοπλιστικά ή είχε την κακή συνήθεια να βάζει ταρίφα και σε άλλες, κρίσιμες, κινήσεις του;