Νέο «χτύπημα» στις αγορές από τη διάσημη celebrity και influencer Κιμ Καρντάσιαν, η οποία αυτήν την φορά ενώνει τις δυνάμεις της με τον Τζέι Σάμονς, πρώην στέλεχος της Carlyle Group και «πατάει πόδι» στη Wall Street.

Οι δυο τους ιδρύουν την SKKΥ Partners, μια νέα εταιρεία private equity που θα επενδύει στους κλάδους των καταναλωτικών προϊόντων και των μέσων ενημέρωσης, με τους Καρντάσιαν, και Σάμονς να αναλαμβάνουν από κοινού τη διαχείριση της νέας εταιρείας. Η μητέρα της Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ, θα είναι επίσης συνέταιρος στην εταιρεία, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Skky. Το fund δεν έχει αρχίσει ακόμη να συγκεντρώνει κεφάλαια και η SKKY έχει αποκαλύψει λίγα για τις φιλοδοξίες της.

Το δίδυμο φιλοδοξεί να φέρει στο εγχείρημα «μια μακρά πείρα επενδυτικών δυνατοτήτων και μία εμπειρία συνεργασίας με brands υψηλής ανάπτυξης», είπε ο Σάμονς σε συνέντευξή του.

Όπως σημειώνει το Bloomberg, η σταρ των ράλιτι έχει κάνει στροφή στην καριέρα της αφού ίδρυσε επιχειρήσεις αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένης της εταιρείας εσωρούχων Skims, η οποία φέτος συγκέντρωσε κεφάλαια άνω των 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Από την πλευρά του ο Σάμονς εργάστηκε στην Carlyle για σχεδόν 17 χρόνια και έβαλε την υπογραφή σε επενδύσεις όπως η Beats by Dre, η εταιρεία περιποίησης δέρματος Philosophy και η Beautycounter.

Ο βετεράνος επενδυτής γνώρισε την Καρντάσιαν μέσω ενός κοινού φίλου το 2016. Έχει σχέσεις με την οικογένεια Καρντάσιαν εδώ και αρκετά χρόνια και φέτος τους προσέγγισε προτείνοντας τους την ιδέα της συνεργασίας.

«Η Kim ξεκίνησε δύο επιχειρήσεις τις οποίες αναγνωρισμένοι επενδυτές έχουν αποτιμήσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια», είπε ο Σάμονς, αναφερόμενος στη Skims και την KKW Beauty, η οποία πούλησε ένα μερίδιό της στην Coty Inc. το 2020. «Είναι μια απίστευτα επιτυχημένη επιχειρηματίας και επενδυτής», πρόσθεσε το πρώην στέλεχος της Carlyle.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΗ: Με το δεξί στο διαγωνισμό για το μέγα υδροηλεκτρικό στη Βόρεια Μακεδονία

Ηλεκτρισμός: Παραγωγή – ρεκόρ από τα φωτοβολταϊκά στην ΕΕ

Το Vanity Fair προτείνει Ελλάδα για διακοπές last minute – Η λίστα με τους προορισμούς