Αν και η Κάθι Γουντ διατυμπάνιζε εδώ και πολλούς μήνες την αισιοδοξία της όσον αφορά το bitcoin, η εταιρεία της, ARK Investment Management, στην πραγματικότητα μείωσε τη συμμετοχή της στο Bitcoin Trust της Grayscale. 

To Ark Next Generation Internet ETF έχει προχωρήσει σε πώληση άνω των 700.000 μετοχών του Bitcoin Trust από τις 23 Οκτωβρίου σύμφωνα με το Bloomberg. Σημειωτέον πως το ETF πούλησε 36.168 μετοχές του Bitcoin Trust την περασμένη Τετάρτη.

Οι πωλήσεις έλαβαν χώρα ακόμα και τη στιγμή που το bitcoin κατέγραφε αύξηση στο υψηλότερο επίπεδό του από τον Μάιο του 2022 στις αρχές Νοεμβρίου, πραγματοποιώντας ράλι παρά την αβεβαιότητα που προκάλεσαν οι αρχές, δεδομένων των κινήσεών τους εναντίον των Τσανγκπένγκ «CZ» Ζάο της Binance Holdings Ltd. και του Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ της FTX. H αξία του bitcoin έχει υπερδιπλασιαστεί φέτος. 

Η Γουντ είχε προωθήσει την Grayscale Bitcoin Trust ως την κορυφαία επιλογή της κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Sohn Australia πρόσφατα, με την Ark να αποτελεί την τέταρτη μεγαλύτερη μέτοχο του καταπιστεύματος με 5,6 εκατομμύρια μετοχές βάσει των στοιχείων της 30ης Σεπτεμβρίου.

Τα καθημερινά updates των αγοραπωλησιών της Ark υποδεικνύουν μόνο τις ενεργές αποφάσεις της διοίκησης και δεν συμπεριλαμβάνουν τη δραστηριότητα που δημιουργείται από τις επενδυτικές ροές.

Το Ark Next Generation Internet ETF έχει καταγράψει άνοδο της τάξης του 65% φέτος σε σχέση με την ανάπτυξη 46% του δείκτη Nasdaq 100. 

Διαβάστε ακόμη

Κύμα καταγγελιών για φοροδιαφυγή – «Καρφώνουν» ακόμη και όσα βλέπουν στα social media!

Οι Έλληνες ναυτικοί δεν επαρκούν για να επανδρώσουν τα ελληνικών συμφερόντων πλοία

The Times για Ελλάδα: Όχημα ανάπτυξης και ανάδειξης της χώρας σε ενεργειακό hub ο κλάδος διύλισης

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ