Η McDonald’s Holdings Co. στην Ιαπωνία στο εξής, και συγκεκριμένα από την ερχόμενη Παρασκευή, θα προσφέρει στους πελάτες της τηγανητές πατάτες αποκλειστικά σε μικρές μερίδες. 

Η συμφόρηση στα λιμάνια σε συνδυασμό με τα περιοριστικά μέτρα εξαιτίας της πανδημίας πλήττουν την εφοδιαστική αλυσίδα προκαλώντας τεράστια προβλήματα. Εδώ και αρκετό διάστημα, βασικά προϊόντα βρίσκονται σε έλλειψη.

Έως ότου, η φημισμένη αλυσίδα fast-food καταφέρει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με εναλλακτικές λύσεις, θα προσφέρει τηγανητές πατάτες μόνο σε Small μέγεθος για ένα διάστημα μιας εβδομάδας και συγκεκριμένα από την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου έως και τις 30 Δεκεμβρίου. Η κατάργηση του μεσαίου και μεγάλου μεγέθους ήταν απαραίτητη «για να διασφαλιστεί ότι όσο το δυνατόν περισσότεροι πελάτες μας θα έχουν συνεχή πρόσβαση στις τηγανιτές πατάτες στα καταστήματά μας» αναφέρεται μεταξύ των άλλων σε ανακοίνωση που εξέδωσε πρόσφατα η εταιρεία.

Η McDonald’s ελπίζει πως τα προβλήματα εφοδιασμού που αναπόφευκτα θα επηρεάσουν τα 2.900 καταστήματα της στην Ιαπωνία θα έχουν διευθετηθεί μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ενώ εκτιμά πως η εν λόγω απόφαση δεν θα επηρεάσει τα έσοδα της εταιρείας. Οι πελάτες θα λαμβάνουν έκπτωση 50 γιεν (44 σεντς) για κάθε παραγγελία «μενού» της εταιρείας που περιλαμβάνει μεσαίου μεγέθους τηγανητές πατάτες. Στα καταστήματα McDonald’s τα «μενού» συνοδεύονται πάντοτε από μεσαίου μεγέθους μερίδες τηγανιτές πατάτες με τους πελάτες να έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν ή να μειώσουν τη μερίδα αυτή.

Διαβάστε ακόμα:

Οικογένεια Mulliez: Οι βαθύπλουτοι Γάλλοι που «ψηφίζουν» Ελλάδα με Leroy Merlin, Decathlon και Voltalia (pics)

Swot Hospitality: Με 5 νέα κορυφαία ξενοδοχειακά projects μπαίνει το 2022 (pics)

Τράπεζα Πειραιώς: Πρόβλεψη για ανάπτυξη 9,8% το 2021 στην ελληνική οικονομία