Τα ξενοδοχεία Amirandes και Corfu Imperial συγκαταλέγονται στα καλύτερα του κόσμου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας μεταξύ πελατών του TUI GROUP, του μεγαλύτερου Tουριστικού Oργανισμού.

Τα υπερπολυτελή συγκροτήματα του ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη- Grecotel στην Ανατολική Κρήτη και Κέρκυρα αντίστοιχα απέσπασαν τα βραβεία TOP QUALITY για τη κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών τους. Συγκεκριμένα, στο Amirandes απονεμήθηκε το βραβείο Tui Top Quality για το 2015, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε το βραβείο Tui Top Quality 2016 για το Corfu Imperial.

Σημειώνεται ότι η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η έρευνα πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τον κορυφαίο Tουριστικό Oργανισμό με σκοπό την ανάδειξη των κορυφαίων ξενοδοχείων παγκοσμίως. Τα τελικά αποτελέσματα διαμόρφωσαν ερωτηματολόγια συμπληρωμένα από πελάτες της TUI, που διαμένουν στα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Η διάκριση αυτή αναφέρεται στην ποιότητα των ξενοδοχείων και των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πελάτες, ενώ στα 250 πρώτα ξενοδοχεία απονέμεται το βραβείο Tui Top Quality.

Επισημαίνεται ότι στη λίστα με τα 250 ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν από την Tui με το βραβείο TOP QUALITY για το 2015 συμπεριλαμβάνονται και τα
Grecotel White Palace, Ρέθυμνο, Κρήτη
Grecotel Olympia Riviera Thalasso, Κυλλήνη, Δ. Πελοπόννησος
Grecotel Kos Imperial Thalasso, Κως
Grecotel Eva Palace, Κέρκυρα

Υπενθυμίζεται ότι για το 2015 το Amirandes απέσπασε επιπλέον το βραβείο TUI HOLLY και βρέθηκε στη λίστα με τα 100 πιο δημοφιλή ξενοδοχεία παγκοσμίως.

Επίσης οκτώ από τα ξενοδοχεία της Grecotel, της μεγαλύτερης αλυσίδας ξενοδοχείων στην Ελλάδα, βραβεύτηκαν με γνώμονα τη δράση τους στην προστασία και διατήρηση του περιβάλλοντος το 2015. Τα βραβεία ‘UMWELT CHAMPION’ βασίζονται στην ετήσια ψηφοφορία των Γερμανών πελατών της TUI, κι αποτελούν παγκόσμια διάκριση.

Ειδικότερα τα ξενοδοχεία της Grecotel, που βραβεύθηκαν είναι:
Amirandes Grecotel Exclusive Resort, Ανατολική Κρήτη
Corfu Imperial Grecotel Exclusive Resort, Κέρκυρα
Grecotel Creta Palace, Ρέθυμνο, Κρήτη
Grecotel White Palace, Ρέθυμνο, Κρήτη
Grecotel Club Marine Palace, Πάνορμο, Κρήτη
Grecotel Eva Palace, Κέρκυρα
Grecotel Kos Imperial Thalasso, Κως
Grecotel Royal Park, Κως