Το Ανώτατο Δικαστήριο της Καταλονίας έκρινε την Πέμπτη 22/2 ένοχο τον Βραζιλιάνο πρώην ποδοσφαιρικό αστέρα της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Βραζιλίας, Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης το 2022.

Όπως ανακοινώθηκε, ο Ντάνι Άλβες καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4,5 ετών.

Αρχικά, η Εισαγγελία είχε ζητήσει κάθειρξη εννέα ετών για τον Άλβες, καθώς και να πληρώσει αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ στο φερόμενο ως θύμα, να του επιβληθούν επίσης, περιοριστικά μέτρα ενός χιλιομέτρου από την καταγγέλλουσα, καθώς και να βρίσκεται σε 10ετή επιτήρηση.

Ο Βραζιλιάνος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι υπήρξε σεξουαλική συνεύρεση, η οποία όμως έγινε με συναίνεση και δεν επιτέθηκε στο θύμα της υπόθεσης.

Να σημειωθεί ότι αμφότερες οι πλευρές διατηρούν το δικαίωμα έφεσης.

Όπως έγινε γνωστό προσφάτως, η εταιρεία που διαχειριζόταν το επικοινωνιακό κομμάτι και τη δημόσια εικόνα του 40χρονου Ντάνι Άλβες από τη στιγμή που κατηγορήθηκε για τη σεξουαλική επίθεση, τον εγκατέλειψε.

Σύμφωνα με το ισπανικό telecinco, συγκρατούμενός του στις φυλακές της Ισπανίας αποκάλυψε ότι ο Βραζιλιάνος ζήτησε να αποφυλακιστεί υπό όρους, καθώς σχεδίαζε να διαφύγει στη Βραζιλία.

Διαβάστε ακόμη

Αθήνα: Το τοπ των ξένων επισκεπτών, οι ανερχόμενες αγορές και τα 2.000 επιπλέον νέα δωμάτια (διαγράμματα)

Γιώργος Τρακάκης: Μια ελληνική εταιρεία με… Endless προοπτικές (pics)

Τράπεζες: Κυβερνητικό «πρέσινγκ» για επιτόκια δανείων και προμήθειες στα POS

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ