Διεθνή

H Apple TV+ παρέχει χωρίς συνδρομή το ένα τρίτο σχεδόν του προγράμματος της

  • newsroom


Από χθες το βράδυ στην Αμερική, από σήμερα στις 100 χώρες και περιοχές μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα - Ποια είναι τα διαθέσιμα προγράμματα που διατίθενται δωρεάν στους εγκλείστους λόγω κορωνοϊού

Σχεδόν το ένα τρίτο του προγράμματος της σε τηλεοπτικές σειρές, παιδικά προγράμματα και ντοκιμαντέρ διαθέτει δωρέαν η Apple TV+, καθώς εκατομμύρια οικογένειες παραμένουν στα σπίτια τους μετά τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η απόφαση της εταιρεία έρχεται να προστεθεί σε εκείνες της HBO, του AMC και άλλων παρόχων να προσφέρουν δωρεάν περιεχόμενο κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Για τους Αμερικανούς η δωρεάν διάθεση του περιεχομένου ξεκίνησε από χθες το βράδυ, ενώ για τους χρήστες σε 100 χώρες και περιοχές (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα) η πρόσβαση χωρίς συνδρομή θα ξεκινήσει σήμερα μέσω της εφαρμογής Apple TV.

Τα προγράμματα που είναι διαθέσιμα για παρακολούθηση χωρίς συνδρομή στο Apple TV+:

Το ντοκιμαντέρ για την άγρια ζωή “The Elephant Queen”, η σειρά “Little America” για τη ζωή των μεταναστών στην Αμερική η σειρά θρίλερ “Servant”, το εναλλακτικό ιστορικό δράμα “For all mankind”, η σειρά “Dickinson”, η σειρά για παιδιά προσχολικής ηλικίας “Helpsters” από τους δημιουργούς της “Sesame Street”, καθώς και οι παιδικές σειρές “Ghostwriter” και “Snoopy in Space”.

Την περασμένη εβδομάδα η HBO είχε ανακοινώσει τη διάθεση τηλεοπτικού της περιεχομένου διάρκειας περίπου 500 ωρών μόνο για τους Αμερικανούς χρήστες, στην οποία συμπεριλαμβάνονταν οι σειρές The Sopranos,” “Veep,” “Succession,” “Six Feet Under,” “The Wire,” “Ballers,” “Barry,” “Silicon Valley” and “True Blood”