Από τότε που η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα Τραμπ γνώρισε τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ, οι δυο τους έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν από κοινού μια τεράστια περιουσία.

Αν και η συνολική περιουσία του ζευγαριού είναι δύσκολο να υπολογιστεί με ακρίβεια, η αξία σε ακίνητα που είχαν στην κυριότητά τους, καθώς και άλλες επενδύσεις για το έτος 2017, ανήλθε σε 811 εκατομμύρια δολάρια, μια αύξηση σχεδόν 50 εκατομμυρίων δολαρίων από το προηγούμενο έτος.

Η Ιβάνκα Τραμπ ως εκτελεστική αντιπρόεδρος στον οργανισμό Trump, όπου ήταν υπεύθυνη για την εύρεση συμφωνιών και τον σχεδιασμό των εσωτερικών χώρων των ακινήτων Trump, κέρδισε περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια μόνο κατά τον πρώτο χρόνο της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ.

Το 2007, η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ έκανε το ντεμπούτο της ως σχεδιάστρια κοσμημάτων, ενώ στη συνέχεια, λάνσαρε τα δικά της ρούχα καθώς και τσάντες. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το therichest, οι πωλήσεις είχαν φτάσει τα 75 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2013. Η επωνυμία ρούχων της ξεπέρασε γρήγορα τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Στο μεταξύ, η Kushner Companies, η οικογενειακή επιχείρηση του Τζάρεντ διαθέτει χαρτοφυλάκιο ακινήτων αξίας περίπου 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. 

Το ζευγάρι έχει αγοράσει ένα πολυτελές διαμέρισμα 30 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαϊάμι ενώ το 2020, προχώρησε στην αγορά ενός μεγάλου οικοπέδου στο νησί Indian Creek στην κομητεία Μαϊάμι-Ντέιντ. Τέλος, έχει αποκτήσει μια συλλογή έργων τέχνης αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε ακόμα: 

H Pitsos έγινε… Pyramis – Ανοίγει το εργοστάσιο 

Φαμπρίτσιο Γκαβέλι: Η ανανεωμένη Danone και το πλάνο επενδύσεων στην Ελλάδα 

Έρχεται στην Ελλάδα το Eurojackpot – Στον ΟΠΑΠ η άδεια διεξαγωγή