Διεθνή

JPMorgan: Μάσκες στα γραφεία της στις ΗΠΑ και για τους εμβολιασμένους

  • newsroom


Aπό το ανεμβολίαστο προσωπικό θα ζητηθεί να κάνει rapid test για τον κορωνοϊό τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα

Mάσκες σε δημόσιους εσωτερικούς χώρους και σε κοινόχρηστους χώρους μέσα στα γραφεία της, ανεξαρτήτως της εμβολιαστικής κατάστασής τους, θα πρέπει να φοράνε οι εργαζόμενοι της JPMorgan Chase & Co στις ΗΠΑ.

Η έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού στις ΗΠΑ λόγω της μετάλλαξης Δέλτα, αλλά και οι νέες οδηγίες από τα αμερικανικά Κέντρα για τον Έλεγχο και την Πρόληψη των Ασθενειών (CDC), που ζητούν από τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα να φορούν μάσκες, οδήγησαν πολλές εταιρείες να αλλάξουν τα σχέδιά τους για τους εμβολιασμούς και τις μάσκες.

«Δεδομένου ότι τα CDC γνωστοποίησαν πως το 80% και πλέον των κομητειών στις ΗΠΑ καταγράφει σημαντική ή υψηλή διασπορά στην κοινότητα, εμείς θα ακολουθήσουμε αυτές τις οδηγίες σε εθνικό επίπεδο για την παρούσα χρονική στιγμή», αναφέρει η JPMorgan σε σημείωμα προς τους εργαζομένους της, που περιήλθε στη γνώση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters.

Οι πλήρως εμβολιασμένοι υπάλληλοι θα είναι οι μόνοι που θα μπορούν να παραστούν σε μεγάλες εκδηλώσεις εργαζομένων σε εσωτερικούς χώρους, με την παρουσία 25 και πλέον ανθρώπων.

Σύμφωνα με το ίδιο σημείωμα, από το ανεμβολίαστο προσωπικό θα ζητηθεί να κάνει rapid test για τον κορωνοϊό τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη

Απίστευτες εικόνες από δορυφόρο: Οι πυρκαγιές σε Αττική, Εύβοια και Ηλεία

Meteo: Tα καμένα φέτος ξεπέρασαν ήδη κατά 180% τον μέσο όρο της περιόδου 2008-2020

Ψηφιακό ευρώ: Το νέο νόμισμα της ΕΕ άρχισε να προετοιμάζεται