Μετά τον Γουόρεν Μπάφετ, που πρόσφατα δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να αφήσει πολλά χρήματα στα παιδιά του, και ο Ντάνιελ Κρεγκ έκανε μια παρόμοια δήλωση σε συνέντευξη που παραχώρησε πρν λίγες μέρες, λέγοντας μάλιστα ότι πιστεύει πως το να αφήνει κανείς μεγάλη κληρονομιά στα παιδιά του δεν είναι και η καλύτερη λύση.

«Η άποψή μου είναι ότι προτού φύγει κανείς από τη ζωή πρέπει είτε να ξεφορτωθεί τα χρήματά του, είτε να τα χαρίσει», είπε ο 53χρονος ηθοποιός στο περιοδικό Candis Magazine.

«Δεν υπάρχει μια παλιά παροιμία που λέει ότι αν πεθάνεις πλούσιος έχεις αποτύχει;», συνέχισε ο Ντάνιελ Κρεγκ και αναφέρθηκε στην περίπτωση του πάμπλουτου Σκωτσέζου βιομήχανου και φιλάνθρωπου, Άντριου Κάρνεγκι.

«Πιστεύω ότι ο Άντριου Κάρνεγκι χάρισε περίπου 11 δισ. δολάρια σε σημερινά λεφτά, γεγονός που δείχνει πόσο πλούσιος ήταν -δεδομένου ότι θα κράτησε κάτι και για τον εαυτό του», είπε.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ έχει μία κόρη 29 ετών, ενώ έχει αποκτήσει και ένα κοριτσάκι 2 ετών από τον γάμο του με τη Ρέιτσελ Βάις, η οποία έχει και έναν έφηβο γιο.

Η περιουσία του Ντάνιελ Κρεγκ φτάνει τα 160 εκατ. δολάρια, ενώ η αμοιβή του για τους ρόλους που υποδύεται στις ταινίες του γίνεται με ποσά οκταψήφια.

Διαβάστε ακόμη

Πανεπιστήμιο Αθηνών για μετάλλαξη Δέλτα: Καθυστερούν να εμφανίσουν συμπτώματα όσοι έχουν μολυνθεί

Γιατί οι κολοσσοί της κρουαζιέρας επιλέγουν Ελλάδα

Ταξίδι με αεροπλάνο από και προς νησί – Όλα τα μέτρα – Τι ισχύει