Διεθνή

Ντάνιελ Κρεγκ: Γιατί δεν θα αφήσει κληρονομιά στα παιδιά του

  • newsroom


Η περιουσία του Ντάνιελ Κρεγκ φτάνει τα 160 εκατ. δολάρια, ενώ τα ποσά που παίρνει για τους ρόλους του είναι οκταψήφια

Μετά τον Γουόρεν Μπάφετ, που πρόσφατα δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να αφήσει πολλά χρήματα στα παιδιά του, και ο Ντάνιελ Κρεγκ έκανε μια παρόμοια δήλωση σε συνέντευξη που παραχώρησε πρν λίγες μέρες, λέγοντας μάλιστα ότι πιστεύει πως το να αφήνει κανείς μεγάλη κληρονομιά στα παιδιά του δεν είναι και η καλύτερη λύση.

«Η άποψή μου είναι ότι προτού φύγει κανείς από τη ζωή πρέπει είτε να ξεφορτωθεί τα χρήματά του, είτε να τα χαρίσει», είπε ο 53χρονος ηθοποιός στο περιοδικό Candis Magazine.

«Δεν υπάρχει μια παλιά παροιμία που λέει ότι αν πεθάνεις πλούσιος έχεις αποτύχει;», συνέχισε ο Ντάνιελ Κρεγκ και αναφέρθηκε στην περίπτωση του πάμπλουτου Σκωτσέζου βιομήχανου και φιλάνθρωπου, Άντριου Κάρνεγκι.

«Πιστεύω ότι ο Άντριου Κάρνεγκι χάρισε περίπου 11 δισ. δολάρια σε σημερινά λεφτά, γεγονός που δείχνει πόσο πλούσιος ήταν -δεδομένου ότι θα κράτησε κάτι και για τον εαυτό του», είπε.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ έχει μία κόρη 29 ετών, ενώ έχει αποκτήσει και ένα κοριτσάκι 2 ετών από τον γάμο του με τη Ρέιτσελ Βάις, η οποία έχει και έναν έφηβο γιο.

Η περιουσία του Ντάνιελ Κρεγκ φτάνει τα 160 εκατ. δολάρια, ενώ η αμοιβή του για τους ρόλους που υποδύεται στις ταινίες του γίνεται με ποσά οκταψήφια.

Διαβάστε ακόμη

Πανεπιστήμιο Αθηνών για μετάλλαξη Δέλτα: Καθυστερούν να εμφανίσουν συμπτώματα όσοι έχουν μολυνθεί

Γιατί οι κολοσσοί της κρουαζιέρας επιλέγουν Ελλάδα

Ταξίδι με αεροπλάνο από και προς νησί – Όλα τα μέτρα – Τι ισχύει