Απάντηση στα σενάρια συνομωσίας που συνέδεαν το όνομά του με την πανδημία και τα εμβόλια για τον κορωνοϊό δίνει ο Μπιλ Γκέιτς. Μιλώντας στο BBC ο ιδρυτής της Microsoft λέει: «Με κάποιο τρόπο, σχεδόν είσαι αναγκασμένος να γελάσεις, γιατί είναι τόσο τρελό» ενώ παραδέχθηκε ότι οι συνωμοσιολόγοι του φωνάζουν όταν τον συναντούν στον δρόμο. «Πρόσφατα, ήμουν έξω και κάποιοι άνθρωποι μου φώναξαν ότι τους παρακολουθώ. Και αυτό είναι ένα απαίσιο πράγμα».  «Θέλω να πω, θέλω πραγματικά να παρακολουθώ τον κόσμο; Ξέρετε, ξοδεύω δισεκατομμύρια για τα εμβόλια, δεν βγάζω χρήματα από τα εμβόλια, τα εμβόλια σώζουν ζωές», είπε.

Ο Γκέιτς μίλησε για το διαζύγιο με την επί 27 χρόνια σύζυγό του Μελίντα.

«Η ζωή μου είναι πολύ διαφορετική. Τα παιδιά έχουν φύγει από το σπίτι, το τελευταίο έφυγε για να σπουδάσει πριν από ένα χρόνο. Το διαζύγιο είναι πολύ δύσκολο. Ήταν ένας δύσκολος χρόνος», ομολόγησε. Ο ίδιος απάντησε και σε αυτά που είχαν ειπωθεί για τις συναντήσεις του με τον παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν που αυτοκτόνησε στη φυλακή και για την δυσαρέσκεια της πρώην συζύγου του.

«Έκανα λάθος που συναντήθηκα με τον Επστάιν. Ξέρετε, ίσως το ένστικτο της Μελίντα σε αυτό να ήταν καλύτερο από το δικό μου. Όποια συνάντηση είχα μαζί του θα μπορούσε να θεωρηθεί σχεδόν σαν μια επιδοκιμασία της συμπεριφοράς του. Επομένως, αυτό ήταν ένα λάθος», είπε.

Τι λέει για τον Μασκ

Την περασμένη εβδομάδα, ο Μασκ κατηγόρησε τον Γκέιτς ότι σορτάρει τη μετοχή της Tesla, ενώ τον έχει προσβάλει στο Twitter. «Δεν είναι ανάγκη να είναι ευγενικός» απάντησε ο Γκέιτς και ισχυρίστηκε ότι οι θέσεις που έχει στην  Tesla αφορούν διαφοροποίηση επενδυτικού κινδύνου και δεν έχουν να κάνουν με τη συμβολή της εταιρείας στη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής, όπως έχει πει ο Μασκ. Για την πρόταση εξαγοράς του Twitter από τον Μασκ ο Γκέιτς λέει: «Ξέρετε, με τον Ελον πιστεύω είναι πιθανό το Twitter να γίνει χειρότερο. Αλλά θα μπορούσε να γίνει και καλύτερο. Επομένως, τηρώ μια στάση αναμονής».

Διαβάστε ακόμη

Μαρίνα Ραφαήλ: Πώς η Ελληνίδα κληρονόμος των Swarovski μπήκε στη λίστα «Forbes 30 under 30»

Η «επιστροφή» του λογαριασμού, η στήριξη στις κατασκευές, το ταμπλό για την Ελλάκτωρ και «το μυστήριο με το τίμημα του Πόρτο Καρράς»

To ελληνικό Tesla κατασκευάστηκε πριν την ώρα του σε… λάθος χώρα (pics)