Διεθνή

Ρονάλντο: Οι φόροι τον «κρατάνε» στη Γιουβέντους – Πληρώνει €100.000 για έσοδα άνω των €40 εκατ.

  • newsroom


Σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, είναι αδύνατο να προσδιοριστεί το ακριβές όφελος που έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς αν φύγει από τη Γιουβέντους θα το χάσει

Οι φόροι φαίνεται ότι παίζουν αποφασιστικό ρόλο στο ποδοσφαιρικό μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού σύμφωνα με την ιταλική αθλητική εφημερίδα Gazzetta dello Sport τον «ωθούν να παραμείνει στη Γιουβέντους».

Όπως αναφέρεται, ο παράγοντας αυτός «είναι ένα στοιχείο που δεν μπορεί να αγνοηθεί όταν γίνεται λόγος για το μέλλον του CR7. Πρόκειται για μία εταιρεία, που μεταξύ Ιουνίου 2019 και Ιουνίου 2020 κέρδισε 105 εκατ. δολάρια (88,2 εκατ. ευρώ)».

Μάλιστα, σημειώνοντας τα φορολογικά οφέλη του 36χρονου Πορτογάλου διεθνή επιθετικού από την παρουσία του στη Γιουβέντους, αναφέρει ότι μπορεί ο μισθός του να είναι προϊόν της δουλειάς του στην Ιταλία, όμως όλα τα άλλα έσοδα είναι παγκόσμια, «αλλά χάρη στη φορολογική ελάφρυνση που εισήχθη το 2017, ο CR7 πληρώνει ένα κατ’ αποκοπή ποσοστό, 100.000 ευρώ, που αφορά όλα τα ξένα εισοδήματα, τα οποία υπερβαίνουν τα 40 εκατ. ετησίως».

Η ιταλική εφημερίδα υπογραμμίζει ότι είναι αδύνατο να προσδιοριστεί το ακριβές όφελος που έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά σίγουρα είναι μεγάλο, κάτι που θα χάσει σε περίπτωση αποχώρησής του από τη Γιουβέντους.

Διαβάστε ακόμη

Μαυροβούνιο: Ένας «κινεζικός» αυτοκινητόδρομος και ένα βουνό χρέους – Η Ποντγκόριτσα ζητεί βοήθεια από την ΕΕ

Ρωσία: «Μπλόκο» στις πτήσεις από και προς την Τουρκία – «Στον αέρα» 500.000 ταξιδιώτες

Tesla: Έτοιμη να κατακτήσει (και) την αγορά ενέργειας