Τα πρώτα 15 εστιατόρια που ανήκαν στην αλυσίδα Mc Donald’s θα ξανανοίξουν σήμερα στη Μόσχα υπό νέα ιδιοκτησία και με την επωνυμία ‘Vkusno & tochka’ (‘Νόστιμο – τελεία και παύλα’ σε ελεύθερη μετάφραση), όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία.

Ακόμα 50 εστιατόρια θα ανοίξουν αύριο, ανέφερε η Vkusno & tochka.

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τους λάτρεις του fast-food στη Ρωσία καθώς τα εστιατόρια που προηγουμένως διαχειριζόταν η δημοφιλής αλυσίδα εστιατορίων της Δύσης ανοίγουν και πάλι με νέο εμπορικό σήμα και νέα ονόματα στα μπέργκερ, τρεις και πλέον δεκαετίες μετά τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος McDonald’s στη Μόσχα.

Ο Όλεγκ Παρέβ, διευθύνων σύμβουλος της Vkusno & tochka, δήλωσε ότι η εταιρία σχεδιάζει να ξανανοίξει 200 εστιατόρια στη Ρωσία έως τα τέλη Ιουνίου και συνολικά 850 έως τα τέλη του καλοκαιριού.

«Στόχος μας είναι οι επισκέπτες μας να μην εντοπίσουν διαφορά είτε στην ποιότητα είτε στην ατμόσφαιρα», δήλωσε ο Παρέβ, σε συνέντευξη Τύπου που έγινε στον χώρο που ήταν το πρώτο εστιατόριο των McDonald’s που άνοιξε στη Μόσχα το 1990.

Ο Αλεξάντερ Γκοβόρ, ο νέος ιδιοκτήτης της αλυσίδας εστιατορίων, δήλωσε ότι η εταιρία απασχολεί 51.000 υπαλλήλους. «Η εταιρία μου ζήτησε, πρώτα απ’ όλα, να κρατήσω τους υπαλλήλους, να δώσω στον κόσμο δουλειά. Και αυτό πρόκειται να κάνω», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμη:     

Τουρκικός τύπος: Η Τουρκία έχει ακόμα κυριαρχία σε 9 νησιά – όπως οι Λέσβος, Χίος, Σάμος 

Στα ύψη ο πληθωρισμός στην Τουρκία: 268% αύξηση στη βενζίνη – Καταρρέει η τουρκική λίρα  

Τι φέρνει η αραβική επενδυτική άνοιξη: Τα μεγάλα deals και οι ελληνικές προσδοκίες (pics)