Ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι δηλώνουν οι φανατικοί οπαδοί του Star Wars καθώς το σπίτι των ονείρων τους – εμπνευσμένο από το σκοτεινό άρχοντα των Σιθ, Νταρθ Βέιντερ – διατίθεται προς πώληση.

Γνωστό και ως “Darth Vader House”, το ιδιαίτερα επιβλητικό ακίνητο στο Τέξας βγαίνει στο σφυρί έναντι 4,3 εκατομμυρίων δολαρίων και η είδηση έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους «Star Wars Freaks». Η υπερπολυτελής έπαυλη έχει ονομαστεί έτσι καθώς το εξωτερικό της μοιάζει με το κράνος – μάσκα που φορούσε στις ταινίες Star Wars, ο Νταρθ Βέιντερ, ένας από τους πλέον εμβληματικούς κινηματογραφικούς κακούς χαρακτήρες όλων των εποχών.

Σύμφωνα με το CNN, η διώροφη κατοικία χτίστηκε το 1992 στο Χιούστον. Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, πέντε μεγάλα μπάνια, γκαράζ και ένα τεράστιο σαλόνι. Αυτό που ξεχωρίζει ωστόσο, είναι οι τζαμαρίες που διαθέτει το συγκεκριμένο ακίνητο. Αξίζει να σημειωθεί στο συγκεκριμένο σημείο πως οι τιμές των κατοικιών στη συγκεκριμένη περιοχή ξεκινούν από τα 805.000 δολάρια και μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 2,7 εκατομμύρια δολάρια. 

 

Διαβάστε ακόμη:

Τουρισμός για όλους: Αυξάνονται οι δικαιούχοι και τα ξενοδοχεία για δωρεάν διακοπές

Voucher 200 ευρώ: Πότε θα ξεκινήσει ο β’ κύκλος για τις αιτήσεις

Φορολογικές δηλώσεις: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα νομικά πρόσωπα