Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ

Σε βεντέτα εξελίσσεται η σύγκρουση Παππά- Φίλη

  • newsroom


«Τα περί Σαλβίνι δεν τα συζητώ» η απάντησή του στον χαρακτηρισμό για τον Πάνο Καμμένο από τον πρώην υπ. Παιδείας

«Είμαι περήφανος που είχα την τύχη να συμμετέχω στην κυβέρνηση η οποία άνοιξε την ΕΡΤ εκ νέου, δηλωσε ο Νικος Παππας απο το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, απατώντας στους επικριτές του αλλα και στον σύντροφο Νικο Φίλη. «Η ΕΡΤ είναι στην καλύτερη φάση από τότε που την ανοίξαμε. Δεν άνοιξε χωρίς προβλήματα. Το καλύτερο κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης»

Παράλληλα υπογράμμισε την ανάγκη να μην εργαλειοποιείται (σ.σ. η ΕΡΤ) στην κομματική αντιπαράθεση, απαντώντας με ειρωνεία στον Νικο Φίλη με τη φράση «ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός». «Πριν έξι εννιά μήνες τα ίδια έλεγε (σ.σ Φιλης) και για το πρόγραμμα που δε βγαίνει, για το μνημόνιο που δεν τελειώνει. Όπως ότι είπε ότι χάσαμε στο θέμα των αδειών. Δικαιωθήκαμε και σε αυτό» είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

«Τα περί Σαλβίνι δεν τα συζητώ», είπε ο Νικος Παππας σχετικά με τον Πανο Καμμένο και τον χαρακτηρισμό που είχε χρησιμοποιήσει ο πρώην υπουργός Παιδείας για τον υπουργό Άμυνας. «Εγώ δε συμμετέχω ως υπουργός σε κυβέρνηση που συμμετέχει ο Σαλβίνι» ανεφερε ο κ. Παππάς και προσθεσε πως «η επιλογή του 2015 ήταν η αριστερή επιλογή. Δεν ήταν παρέκβαση από την αριστερή κανονικότητα. Δεν κάναμε λάθος το Σεπτέμβριο του 2015. Καταθέτω την αισιοδοξία μου».

Αναφορικά με τη ΝΔ είπε πως ειναι απολύτως λογικό η ΝΔ να ενοχλείται. «Θέλει την ΕΡΤ, είτε πολύ μικρή είτε κλειστή. Ανησυχεί διότι συγκροτείται η επιτροπή ορκωτών που θα βγάλει συμπεράσματα για το κόστος του μαύρου» κατέληξε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Πηγή: protothema.gr