search icon

business stories

Ανοίγει κατάστημα στην Αθήνα η Tesla – Διαθέσιμα για παραγγελία τα Model S, Model X και Model 3

Όλα τα οχήματα της Tesla επωφελούνται από τη μείωση φορολογίας που αφορά εταιρικά ηλεκτρικά οχήματα και επιπλέον απαλλάσσονται πλήρως από τέλη ταξινόμησης

Στη δημιουργία ενός pop-up καταστήματος και του δικού της κέντρου σέρβις στην Αθήνα ξεκινά η Tesla.

Σε συνέχεια του δημοσιεύματος του newsauto.gr  δημοσιεύουμε τις πρώτες πληροφορίες για την επίσημη έναρξη εργασιών στην Ελλάδα της εταιρείας του Elon Musk.  Η Tesla ενεργοποίησε τον διαμορφωτή οχημάτων (για να φτιάξετε όπως εσείς θέλετε το μοντέλο σας και να το παραγγείλετε μέσω internet) τα Model S, Model X και Model 3. Οι παραδόσεις να ξεκινούν στα τέλη του 2020.

Το όχημα βασικής κατηγορίας της Tesla, το Model 3 Standard Range Plus, ξεκινά από 45.990€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων και των εξόδων παράδοσης.

Όλα τα οχήματα της Tesla με βασική τιμή κάτω από 50.000€ προ φόρων είναι επιλέξιμα για το πρόγραμμα της Ελληνικής Κυβέρνησης “Κινούμαι Ηλεκτρικά” που εξασφαλίζει επιδότηση έως 6.000 ευρώ ανά όχημα, το οποίο αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από τις 7 Αυγούστου 2020.

Όλα τα οχήματα της Tesla επωφελούνται από τη μείωση φορολογίας που αφορά εταιρικά ηλεκτρικά οχήματα και επιπλέον απαλλάσσονται πλήρως από τέλη ταξινόμησης.

Δείτε τις τιμές αναλυτικά εδώ 

Exit mobile version