Αν και η πανδημία έβαλε φρένο σε ορισμένες εξελίξεις στον κλάδο της φιλοξενίας, σχεδιαστές, ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες και επιχειρηματίες εργάστηκαν σκληρά για να εξελιχθούν και να αγκαλιάσουν τις νέες ανάγκες αλλά και αναπάντεχες δυνατότητες.

Αυτό είχε ως συνέπεια πολλοί παγκόσμιοι ηγέτες να εκμεταλλευτούν τον χρόνο της παύσης ώστε να δοκιμάσουν νέα πράγματα, να αξιοποιήσουν ευκαιρίες, να εμπνευστούν νέες ιδέες και να συνεχίσουν να προοδεύουν, με κινητήρια δύναμη το πάθος.

Το 2021, το συνέδριο Boutique Lifestyle Leadership Conference της Boutique Lifestyle Leaders Association, BLLA, έλαβε χώρα εικονικά και παρείχε στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να συνεργαστούν και να μοιραστούν τα συναρπαστικά έργα πάνω στα οποία δούλευαν, καθώς και έναν χώρο μέσω του οποίου θα μπορούσαν να πλοηγηθούν μακριά από τα νέα εμπόδια που αντιμετώπιζε o κλάδος.

Από τις συζητήσεις του συνεδρίου, προέκυψαν νέα έργα, τα οποία αναδεικνύουν την επιμονή, τη δυναμική και την ανθεκτικότητα του κλάδου.

Παράλληλα, κάποια από αυτά τα εντυπωσιακά έργα, καταδεικνύουν τη δημιουργικότητα και την καινοτομία που προωθεί ο κλάδος της φιλοξενίας και αναδεικνύουν τις βασικές αξίες που πρεσβεύει ο τρόπος ζωής των μπουτίκ ξενοδοχείων.

Τα τρία ξενοδοχεία που επιλέχθηκαν ως αντιπροσωπευτικά projects της δύσκολης περιόδου του κορωνοϊού, είναι τα ακόλουθα…

Δείτε τα στο travel.gr