Αν σχεδιάζετε να παντρευτείτε και έχετε βαρεθεί τα τραπέζια, τα πάρτι, τους χορούς και τις τούρτες μετά το μυστήριο, υπάρχει λύση για εσάς, εάν βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Η Space Perspective σκέφτηκε τους ερωτευμένους, οι οποίοι θέλουν μια διαφορετική εμπειρία την ημέρα του γάμου τους και έχει μια πρόταση, που δεν μπορεί παρά να σας συναρπάσει: Γάμος στο Διάστημα με θέα τα αστέρια.

Όπως λέει η συνιδρύτρια της εταιρείας διαστημικών ταξιδιών, Jane Poynter, ήδη η λίστα αναμονής για έναν γάμο ανάμεσα στα αστέρια είναι αρκετά μεγάλη.

«Έχουμε ήδη αρκετούς που θέλουν να είναι οι πρώτοι που θα παντρευτούν στο Διάστημα» λέει η Poynter στο Cool Down και αναμεταδίδει η New York Post.

Το ταξίδι με το «Neptune»

Η Space Perspective διαβεβαιώνει τους μελλόνυμφους του Διαστήματος ότι το ταξίδι τους με το διαστημόπλοιο Neptune θα είναι… αφρός. Το διαστημόπλοιο θα απογειωθεί με ταχύτητα 19 χλμ/ώρα, που σημαίνει ότι η «πτήση» θα είναι ασφαλής όσο και αυτή με αεροπλάνο.

Το διαστημόπλοιο κινείται με ανανεώσιμο υδρογόνο, χωρίς πυραύλους και το σχετικό αποτύπωμα άνθρακα, και έχει τεράστια παράθυρα, που προσφέρονται για τις απαραίτητες γαμήλιες φωτογραφίες.

Η Space Perspective ιδρύθηκε από δύο πρώην μέλη του πληρώματος του Biosphere 2, μιας ερευνητικής εγκατάστασης για την επιστήμη του γήινου συστήματος στην Αριζόνα των ΗΠΑ, που εξειδικευόταν στη διερεύνηση των δυνατοτήτων των κλειστών οικολογικών συστημάτων για την υποστήριξη της ανθρώπινης ζωής κατά τη διάρκεια διαστημικών αποστολών.

Τα ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του μοναδικού γαμήλιου προορισμού μπορούν να μπουν στη λίστα αναμονής στον δικτυακό τόπο του Space Perspective για τα τέλη του 2024.

Πόσο κοστίζει ο γάμος στο Διάστημα

Όσοι πειστήκατε ότι ο γάμος των ονείρων σας είναι αυτός ανάμεσα στα αστέρια, θα πρέπει να είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε κάτι παραπάνω.

Η τιμή, λοιπόν, για έναν γάμο στο Διάστημα ξεκινά από τις 115.000 ευρώ.

Λογικά, θα πρέπει να περιμένουμε και τις τιμές για τα διαστημικά διαζύγια

Διαβάστε ακόμα 

Teneo για Ελλάδα: Πριν το τέλος του 2023 η ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας

J.P. Morgan: Συντριπτική νίκη για τη ΝΔ – Ο δρόμος ανοίγει για τη νέα κυβέρνηση

Ευρωπαϊκό πρόστιμο – ρεκόρ 1,2 δισ. ευρώ στη Meta για τα προσωπικά δεδομένα

Εκλογές 2023

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τα αποτελέσματα των εκλογών

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ