Το όνομα των Elastic Architects, της αρχιτεκτονικής ομάδας που βρίσκεται, μεταξύ άλλων, πίσω από τη μεταμόρφωση ενός ξενοδοχείου του ’70 στο βραβευμένο πλέον «Isla Brown Corinthia» στους Αγίους Θεοδώρους και πίσω από το νέο, υπό αδειοδότηση, «Varco Bay Resort» στη Δυτική Ελλάδα, περιλαμβάνεται στους συντελεστές για το νέο «Nammos Maldives Nedafushi by Nammos Hotels & Resort».

Ο νέος… θρύλος της αναψυχής, της γαστρονομίας και της διασκέδασης που συνδέεται με το ελληνικό brand name που ξεκίνησε από τις αρχές της δεκαετίας του ’00 στη Μύκονο και έχει περάσει στη Monterock International, έρχεται τώρα στη Νότια Ασία. Μάλιστα, το «Nammos Maldives Nedafushi», σε ένα ιδιωτικό νησί περιτριγυρισμένο από τη βελούδινη λευκή άμμο των Μαλδίβων, υπόσχεται να δημιουργήσει «ένα νέο πολυτελές καταφύγιο για τους διεθνείς επισκέπτες του».

Καθεμία από τις 48 βίλες του ακινήτου, οι επώνυμοι χώροι F&B και το υπερσύγχρονο spa ευεξίας έχουν σχεδιαστεί από την Elastic Architects «με τα υψηλότερα πρότυπα, εξασφαλίζοντας μια ατμόσφαιρα εκλεπτυσμένης πολυτέλειας και αναζωογόνησης», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από το γραφείο με επικεφαλής την κυρία Ρία Βογιατζή, ιδρύτρια μαζί με τον κ. Αλέξανδρο Ξένο.

Τα εστιατόρια και ξενοδοχεία με το brand του «Nammos» επεκτείνονται, μεταξύ άλλων, στη Γαλλική Ριβιέρα, στις Μαλδίβες και το Λονδίνο, με χρηματοδότηση από εισηγμένο επενδυτικό κεφάλαιο του Ντουμπάι, και συγκεκριμένα την Alpha Dhabi Holding PJSC, από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες επενδύσεων χαρτοφυλακίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η τελευταία έχει προχωρήσει ήδη από πέρυσι σε κοινοπραξία με τη Monterock International με στόχο την περαιτέρω επέκταση του «Nammos» σε κορυφαίους προορισμούς ανά τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Bloomberg: Η πιο σημαντική αναβάθμιση της Ελλάδας – Σηματοδοτεί το τέλος της κρίσης

«Τιμές – φωτιά» για το ελαιόλαδο – Πόσο μπορεί να ακριβύνει ακόμη, ανησυχία για ελλείψεις

Πλήγμα στα κυκλώματα: Έρχεται μπλόκο για τα POS εξωτερικού

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ