Το Creta Maris Beach Resort ανακοίνωσε σήμερα ότι έλαβε το Βραβείο Αριστείας από την εταιρία TripAdvisor. Το βραβείο, το οποίο τιμά την άριστη φιλοξενία, δίνεται μόνο σε εγκαταστάσεις που επιτυγχάνουν σταθερά εξαιρετικές κριτικές στο TripAdvisor, και επεκτείνεται σε εγκεκριμένες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Μόνο το κορυφαίο σε επιδόσεις 10 τοις εκατό των επιχειρήσεων που αναφέρονται στο TripAdvisor λαμβάνει αυτό το βραβείο.

Για να πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα βραβείο αριστείας, οι επιχειρήσεις οφείλουν να διατηρούν συνολική βαθμολογία τεσσάρων ή άνω μονάδων (με μέγιστη βαθμολογία τις 5 μονάδες) από τους ταξιδιώτες του TripAdvisor και πρέπει να έχουν εισαχθεί στο TripAdvisor για τουλάχιστον 12 μήνες. Πρόσθετα κριτήρια περιλαμβάνουν τον όγκο των κριτικών που υποβλήθηκαν εντός των τελευταίων 12 μηνών.

Το Creta Maris Beach Resort με μεγάλη χαρά έλαβε το Βραβείο Αριστείας του TripAdvisor και συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες του αξέχαστες εμπειρίες. Αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη ότι η σκληρή δουλειά μεταφράζεται σε θετικές κριτικές στο TripAdvisor.

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 675 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Το TripAdvisor είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα ταξιδίων στον κόσμο. Το TripAdvisor προσφέρει αξιόπιστες συμβουλές από πραγματικούς ταξιδιώτες και μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές για ταξίδια. Οι ιστοσελίδες της εταιρίας TripAdvisor συνθέτουν τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική κοινότητα στον κόσμο, με περισσότερα από 200 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα **, και πάνω από 100 εκατομμύρια κριτικές και απόψεις.