Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Στο γραφείο του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαρ. Βουρλιώτη, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση των 32 δικογραφιών, που αφορούν εκκρεμείς υποθέσεις μελών της Χρυσής Αυγής, καταθέτει αυτή την ώρα προστατευμένος μάρτυρας.

Παρούσα στην κατάθεση είναι και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Νωρίτερα κατέθεσαν μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου, Γ.Σωτηρέλης, εκπρόσωποι της πακιστανικής και αιγυπτιακής κοινότητας στην Ελλάδα και ο πρόεδρος του συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρης Πουλικόγιαννης.

Ο τελευταίος, μετά την κατάθεσή του στον κ. Βουρλιώτη, δήλωσε ότι δεν είναι τίποτα τυχαίο και ότι «το χτύπημα σε βάρος μας είχε προαναγγελθεί από 8 Αυγούστου από τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, τον Ν.Μίχο, τον Ηλ. Παναγιώταρο και τον Γιάννη Λαγό».