Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Νέο χτύπημα του Νικήτα Κακλαμάνη κατά του Γιάννη Στουρνάρα. Τον κατηγορεί για επιλεκτική μνήμη και μιλά για 30 σκάνδαλα την περίοδο από το 1996 έως το 2004.

Σε συνέντευξή του στη Real News, τονίζει ότι «ο κ. Στουρνάρας έχει επιλεκτική μνήμη. Μιλάει για τη διετία 2007-2009, όταν το πρόβλημα της κρίσης ήρθε στην επιφάνεια σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά ξεχνάει ότι ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός της χώρας αποτελεί προϊόν των πολιτικών του Κώστα Σημίτη, του οποίου αποτέλεσε βασικό στέλεχος».

Μάλιστα ο κ. Κακλαμάνης στέκεται σε δύο «πιο χαρακτηριστικά σκάνδαλα», όπως τα χαρακτηρίζει: «Το ‘μαγείρεμα’ των στοιχείων για να μπούμε στο ευρώ και το μέγα σκάνδαλο του χρηματιστηρίου. Αν κάποιοι λοιπόν έχουν επιλεκτική μνήμη, ο ελληνικός λαός δεν έχει. Θυμάται και πολύ καλά μάλιστα».

Αναφέρεται μάλιστα μάλιστα και στον ρόλο που μπορεί να παίζει στην πολιτική σκηνή της χώρας ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

«Ο Κώστας Καραμανλής αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της παράταξής μας. Όποιος προσβάλλει αυτή την ιστορία θα μας βρει απέναντι. Αποτελεί τον κυριότερο παράγοντα ενότητας της παράταξής μας και κορυφαίο παράγοντα σταθερότητας για την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία».