Στην απολογία του πρώην αναπληρωτή Διευθυντή Εξοπλισμών Αντωνίου Κάντα αναφέρεται σε εκτενές ρεπορτάζ της η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung.
“Περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ υποστηρίζεται ότι διοχετεύθηκαν σε Έλληνες αξιωματούχους για τον εκσυγχρονισμό υποβρυχίων του τύπου Ποσειδών“, γράφει η εφημερίδα.
Οι αναφορές του Κάντα, διαψεύδονται από τις γερμανικές επιχειρήσεις, ταυτίζονται με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η εισαγγελία της Βρέμης, η οποία εδώ και καιρό διεξάγει έρευνες σε βάρος δύο γερμανικών ομίλων, υποστηριζει η εφημερίδα.
“Κατεβλήθησαν μίζες και για την αγορά των αντιαεροπορικών συστημάτων Asrad” γράφει η Süddeutsche Zeitung, προσθέτοντας ότι η εισαγγελία της Βρέμης, “γνωρίζει με ποιους πολύπλοκους τρόπους διοχετεύθηκαν εκατομμύρια ευρώ στην Αθήνα”.
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.