Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, μάλιστα, «έκλεισε» την πόρτα της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τα στοιχεία εκείνα για μια προγραμματική συμφωνία από την οποία να προκύψει η παροχή ψήφου εμπιστοσύνης. «Αυτά τα στοιχεία δεν υπάρχουν στη σημερινή πραγματικότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε αντίθετοι στο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Αναφερόμενος στο θέμα της συγκρότησης του πόλου δημοκρατικού σοσιαλισμού ο κ. Κουβέλης δήλωσε στο ΣΚΑΙ ότι «είμαστε σε καλό δρόμο» προσδιορίζοντας ότι σε αυτόν συμμετέχουν οικολόγοι, δημοκράτες κ.α.

Ερωτηθείς για τη στάση που κρατούν οι Ανδρέας Παπαδόπουλος και Γρηγόρης Ψαριανός, μετά τις εμφανίσεις τους σε εκδηλώσεις της κίνησης των «58», ο κ. Κουβέλης αφού ξεκαθάρισε ότι στη ΔΗΜΑΡ δεν προβλέπονται διαγραφές τους κάλεσε να απαντήσουν «πως είναι δυνατόν να είσαι μέλος ενός κόμματος και να εξυπηρετείς τους στόχους μιας άλλης κίνησης» προσθέτοντας ότι «έχουν προσωποποιημένη και προσωπική πολιτική».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε και επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι μονοπώλιο του σοσιαλισμού»

πηγή: protothema.g