“Συμφωνία για τη νέα Ελλάδα” είναι το όνομα του κόμματος στο οποίο θα ηγείται ο Ανδρέας Λοβέρδος, όπως ανακοινώθηκε από τον ίδιο στην πολιτική συνδιάσκεψη της ΡΙΚΣΣΥ.

Στην ομιλία του ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε: “Σπάμε, σήμερα, εδώ, την αμηχανία και την αδράνεια του πολιτικού συστήματος, που προκαλείται από μία τρικομματική κυβέρνηση η οποία κρύβεται, ακολουθεί σχεδόν τις ίδιες μεταπολιτευτικές πρακτικές που μας κατέστρεψαν, τα κόμματά της κοιτούν τον εαυτό τους κι όχι τους πολίτες”.

Ο κ. Λοβέρδος εκτίμησε ότι “η κρίση στην Κύπρο κατέδειξε, πως και τα τέσσερα κόμματα της Αντιπολίτευσης εξαντλούνται στη δημαγωγία… αρχίζουν και τελειώνουν με αυτήν. Και ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν ανταποκρίνεται στο ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης”.

Μιλώντας για την ΡΙΚΣΣΥ που αποτέλεσε την αρχή του νέου κόμματος, ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε ότι “Από τον Δεκέμβριο, που πενήντα άνθρωποι ιδρύσαμε την ΡΙΚΣΣΥ, 4.000 πολίτες έσπευσαν να γραφτούν.  Και εκατοντάδες δήλωσαν πως επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά, αλλά πολύ ενεργά. Προς τιμήν τους, θέλουν να βάλουν πλάτη για να λυθούν τα προβλήματα της Ελλάδας”.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr