Δύο νεκροί και μια βαριά τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός καραμπόλας που έγινε στις 5:40 τα ξημερώματα κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και πυροσβεστικά οχήματα, προκειμένου να συνδράμουν στο περιστατικό.
Από τα οχήματα απεγκλωβίστηκαν δύο άνδρες νεκροί, ενώ μια γυναίκα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένη.
Σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις, η νταλίκα κατά την είσοδό της στο ανοδικό ρεύμα του κεντρικού δρόμου έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με τα δύο οχήματα που κινούνταν στην κάθοδο.
Υπό την επήρεια αλκοόλ, με το αλκοτέστ να δείχνει πάνω από 0.50, ενώ το όριο είναι 0.10, βρέθηκε o 64χρονος οδηγός της νταλίκας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Τροχαίας, υπέβαλλαν τον 64χρονο σε αλκοτέστ και στη συνέχεια προχώρησαν και σε λήψη αίματος καθώς αυτό προβλέπεται σε περιπτώσεις θανατηφόρων τροχαίων.
Από τον έλεγχο αλκοτέστ προέκυψε ότι ο 64χρονος είχε καταναλώσει ποσότητα οινοπνεύματος, πολύ πιο πάνω από το προβλεπόμενο όριο (για τα βαρέα επαγγελματικά οχήματα, το όριο ανέρχεται σε 0.10 και όχι σε 0.25 ). Πληροφορίες λένε ότι οι δείκτες έδειξαν πάνω από 0.50, ενώ το αίμα που ελήφθη επιτόπου έχει ήδη σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για ανάλυση προκειμένου οι αστυνομικοί να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την ποσότητα οινοπνεύματος που κατανάλωσε ο Έλληνας οδηγός της νταλίκας, ο οποίος οδηγήθηκε και κρατείται στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής, στο Περιστέρι.

Και οι τρεις μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αττικόν.
Τα πρώτα πλάνα από τον τόπο του δυστυχήματος:
Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να γυρίσει ανάποδα και να βρεθεί στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Πειραιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός της νταλίκας ήταν μεθυσμένος και ότι νεκροί είναι οι δύο άνδρες που οδηγούσαν τα δύο ΙΧ.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί, ενώ πριν λίγο άνοιξαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας και η κίνηση των οχημάτων ομαλοποιείται σταδιακά.
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:


Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.