Αισιόδοξος ότι η Ελλάδα μπορεί να καταλήξει σε συμφωνία με τους εταίρους της στην Ευρωζώνη, εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών της Ισπανίας, Λουίς ντε Γκίντος.
Μιλώντας ενόψει της Συνόδου Κορυφής της επόμενης εβδομάδας, ο κ. ντε Γκίντος εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η Αθήνα μπορεί να πετύχει συμφωνία με τους εταίρους της στην Ευρωζώνη εάν τηρήσει τους κανόνες και πως η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ δεν αποτελεί επιλογή.
Ο κ. Guidos σημείωσε πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ξεκάθαρο ποια ακριβώς είναι η εναλλακτική πρόταση της νέας ελληνικής κυβέρνησης για την διαχείριση του χρέους.
“Πρέπει να ακούσουμε ποια είναι η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης, έχει γίνει πολύς θόρυβος γύρω από αυτήν”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός αξιωματούχος υπογραμμίζοντας πως η πρόταση πρέπει να τεθεί στο τραπέζι του Eurogroup.

Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.