Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Σε ορκισμένους εχθρούς φαίνεται ότι εξελίσσονται το Ποτάμι και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας που φέρνει και τα δύο κόμματα στη νεά Βουλή.

Πεδίο κόντρας των δύο κομμάτων αποτελεί το ενδεχόμενο συνεργασίας σε μια κυβέρνηση συνεργασίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ. Και οι δύο επικεφαλής των κομμάτων δηλώνουν την άρνηση τους να συνυπάρξουν σε μια κυβέρνηση συνεργασίας.

Τόσο ο Πάνος Καμμένος όσο και ο Σταύρος Θεοδωράκης σε δηλώσεις τους ξεκαθάρισαν ότι δεν θα συμμετέχουν ο πρώτος σε μια κυβέρνηση με τη συμμετοχή του Ποταμιού και ο δεύτερος σε μια κυβέρνηση με τη συμμετοχή των αντιευρωπαϊστών Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Σημειώνεται ότι και οι δύο, την ίδια στιγμή, θα έχουν ξεχωριστές επαφές τις επόμενες ημέρες με τον Αλέξη Τσίπρα.

πηγή: protothema.gr