«Αλμυρές» οι τιμές για το σαρακοστιανό τραπέζι σε σχέση με πέρυσι, με ένα πιάτο μάλιστα να αυξάνεται κατά 30%.
Οι τιμές έχουν μείνει σταθερές μόνο σε όσπρια και οπωροκηπευτικά, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, καθώς σε όλα τα υπόλοιπα έχουν αυξηθεί από λίγο έως πολύ. Όπως είναι λογικό, οι μεγαλύτερες τιμές εντοπίζονται στα θαλασσινά, ενώ μετά ακολουθεί ο χαλβάς.
Αναλυτικά οι τιμές
Οπωροκηπευτικά: Σταθερές τιμές
Όσπρια: Σταθερές τιμές
Θαλασσινά: Αύξηση 7%
Φρέσκα θαλασσινά: Αύξηση 20%-30%
Χαλβάς: Αύξηση 5% έως 7%
Χταπόδι κατεψυγμένο: 8,5 ευρώ το κιλό
Θράψαλο κατεψυγμένο: 15 ευρώ το κιλό
Γαρίδα κατεψυγμένη: 12 ευρώ το κιλό
Μαρούλι: 0,65 ευρώ το τμχ
Λάχανο: 0,80 ευρώ το κιλό
Τουρσί χύμα: 2,50 ευρώ το κιλό
Ταραμοσαλάτα χύμα: 6,40 ευρώ το κιλό
Ελιές: 5,50 ευρώ το κιλό
Ντολμαδάκια: 5 ευρώ το κιλό
Διαβάστε ακόμη
Ρεύμα: Γιατί θα χρειαστεί να στηριχτούν νοικοκυριά και επιχειρήσεις για τέταρτο συνεχόμενο μήνα
Noval Property ΑΕΕΑΠ: Τα 4 έργα που ολοκληρώνει το 2025 και τα νέα πλάνα (pics)
Διαγραφή χρεών και αυξήσεις στο Δημόσιο: Το σχέδιο στήριξης της οικονομίας από την κυβέρνηση
Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.