search icon

Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα (400 χιλιόμετρο), έως τον ανισόπεδο κόμβο Λεπτοκαρυάς (410 χιλιόμετρο) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εργασιών συντήρησης – αναβάθμισης ηλεκτρονικών συστημάτων σε σήραγγα.

Όπως ανακοινώθηκε, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, από τον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα (400 χιλιόμετρο), έως τον ανισόπεδο κόμβο Λεπτοκαρυάς (410 χιλιόμετρο) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη).

Επίσης, θα αποκλειστεί η πρόσβαση στη χοάνη των διοδίων του πλευρικού σταθμού διοδίων Πλαταμώνα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από τις 7 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα την ερχόμενη Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς. Οι οδηγοί παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών της Τροχαίας.

Διαβάστε ακόμη

Αυτός ο διάσημος Έλληνας είναι ο πρώτος που δημιούργησε ένα παγκόσμιο Airbnb γεύσης (PICS, VIDEO)

Πολωνοί, Σέρβοι και Τούρκοι επιχειρούν «απόβαση» στην ελληνική αγορά

Οι 10 επιχειρηματικοί κολοσσοί που ξεκίνησαν από ένα γκαράζ

Exit mobile version