search icon

Ελλάδα

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ λόγω ασφαλτικών εργασιών

Aπό τη Δευτέρα 22 Απριλίου στις 07:00 έως και την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 21:00, από το 78,2ο χλμ. έως και το 82,1ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, από τη Δευτέρα 22 Απριλίου στις 07:00 έως και την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 21:00, από το 78,2ο χλμ. έως και το 82,1ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, θα ισχύσει:

Α ΦΑΣΗ: Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α). Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα γίνεται από την αριστερή λωρίδα.

Β ΦΑΣΗ: Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τμήμα της δεξιάς λωρίδας και από τμήμα της Λ.Ε.Α.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση, καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμη

Τι φοβίζει τον Απόστολο Βακάκη και η μεταβλητή για τη μερισματική πολιτική της Jumbo

Τι λέει ο Σταν (στο ΜΜ) για τις εκλογές και για την πιο Δεξιά (της ΝΔ), ο Κ.Μ, τα βαφτίσια και η μπάλα του μπάσκετ, τα δυο deals Helleniq Energy και Αttica Group, ο Βακάκης και η ντόλτσε βίτα στη Φλόριντα

Φόβοι για ενεργειακή κρίση εξαιτίας της σύγκρουσης Ισραήλ – Ιράν 

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

Exit mobile version