Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Την έντονη αντίδραση κυβερνητικών πηγών προκάλεσε η κριτική της αντιπολίτευσης και ειδικότερα του πρώην Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις που πρότεινε η κυβέρνηση.

Κύκλους της κυβέρνησης αναφέρουν πως οι πολίτες μπορούν να κρίνουν ποιος διαπραγματεύεται προς όφελος της κοινωνίας λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο κ. Σαμαράς, κατά την προσφιλή του συνήθεια, έβαλε μπροστά την περίφημη μονταζιέρα προσπαθώντας να πείσει ότι η Κυβέρνηση συνεχίζει την πολιτική του», τονίζοντας πως «αυτοί που υπόσχονταν επιδείνωση του εργασιακού μεσαίωνα, μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, κατάργηση προνοιακών επιδομάτων και αύξηση της φορολογίας, ενώ έκλειναν το μάτι στη φοροδιαφυγή και τη διαφθορά, έχουν το θράσος να μας “επιπλήττουν” επειδή ανοίγουμε το δρόμο σε μία πολιτική που αντιστρέφει την μνημονιακή κατρακύλα των τελευταίων πέντε χρόνων».

Όσον αφορά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τονίζουν πως «ο μνημονιακός εταίρος του κ. Σαμαρά, τα βάζει με την κοινωνία επειδή στηρίζει στη συντριπτική της πλειοψηφία τη νέα ελληνική κυβέρνηση και όχι αυτόν».

«Ας τελειώνουν τα ψέματα. Οι πολίτες μπορούν να κρίνουν ποιος διαπραγματεύεται προς όφελος της κοινωνίας», καταλήγουν.