Για περισσότερο από 1 1/2 ώρα ο υπουργός Οικονομικών ενημέρωσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων, για την πορεία των διαπραγματεύσεων.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το κλίμα ήταν ήρεμο, αλλά δεν έλειψαν οι γκρίνιες από πλευράς βουλευτών, ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης σημείωσε ότι η ελληνική πλευρά έχει αποστείλει την πρότασή της και ότι εντός της ημέρας περιμένουν την πρόταση των θεσμών.
Εντύπωση προκάλεσε αυτό που είπε ο κ. Βαρουφάκης προς τους βουλευτές, ότι στο σημείο που βρίσκεται η διαπραγμάτευση, καλό είναι να “μην ξέρουν και πολλά”, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την κρισιμότητα της κατάστασης.
Ο υπουργός Οικονομικών επανέλαβε ότι στόχος είναι μία συμφωνία πακέτο, στο οποίο φαίνεται ότι συμφωνεί και η γερμανική πλευρά.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε λόγο για πιθανότητα μείωσης στον ΦΠΑ της εστίασης στο 11%.

Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.