Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Η Ελλάδα έχει ένα συγκεκριμένο όριο ευελιξίας, μέσα στο οποίο θα πρέπει να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις της, αλλά όλο αυτό θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των εταίρων της, όπως υπογράμισε ο Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, μιλώντας κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψής της στην Φινλανδία.

«Μπορεί να υπάρξει διαφοροποίηση στα μέτρα, όσον αφορά τις επιδιώξεις της κυβέρνησης, αλλά τελικά θα πρέπει στο γενικό πλαίσιο να συμφωνούμε», πρόσθεσε.

Παράλληλα προσέθεσε ότι το ερώτημα είναι εάν η Ελλάδα μπορεί τις προσδοκίες των εταίρων της.

«Αυτό το είδαμε και στην Ιρλανδία, όταν άλλαξε η κυβέρνηση και επέλεξε να αλλάξει και ορισμένα μέρη του προγράμματος. Αλλά στο τέλος, η οικονομική σταθερότητα της χώρας πρέπει να αποκατασταθεί. Περιμένουμε τις συνομιλίες αυτές, και θα περιμένουμε και την αξιολόγηση των Θεσμών», κατέληξε.

Πηγή: protothema.gr