Η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ είναι πρόθυμη να στηρίξει ένα τρίτο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα, αρκεί η Αθήνα να δεχθεί να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις, όπως αναφέρει το Reuters.
Το πρακτορείο υποστηρίζει ότι η κυρία Μέρκελ εξέφρασε την παραπάνω άποψη κατά την ενημέρωση των βουλευτών του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος – δηλαδή του εταίρου της στην κυβέρνηση συνασπισμού της Γερμανίας – όπως, τουλάχιστον, δήλωσαν στο Reuters πηγές που βρίσκονταν σε αυτήν την ενημέρωση.
Επίσης, η ίδια πηγή, υποστήριξε ότι η κυρία Μέρκελ εμφανίστηκε σίγουρη ότι η πλειοψηφία των βουλευτών του δικού της κόμματος θα στηρίξουν αυτήν την απόφασή της. Παράλληλα η κυρία Μέρκελ φέρεται ότι δήλωσε στους βουλευτές πως είναι έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Αθήνα και για το ζήτημα του ελληνικού χρέους.

Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.