Μηχανική βλάβη παρουσίασε το επιβατηγό-καταμαράν Flying Cat III λίγο πριν τον προγραμματισμένο απόπλου του από το λιμάνι του Πειραιά, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το δρομολόγιο.

Το σκάφος επρόκειτο να εκτελέσει δρομολόγιο από τον Πειραιά προς τον Πόρο, την Ύδρα, την Ερμιόνη και τις Σπέτσες, μεταφέροντας 340 επιβάτες. Ωστόσο, λίγο πριν την αναχώρηση, διαπιστώθηκε μηχανική βλάβη, με συνέπεια να παραμείνει δεμένο στο λιμάνι.

Σύμφωνα με την εταιρεία, όλοι οι επιβάτες θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με εναλλακτικά μέσα που θα καλύψει η ίδια, ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή μετακίνησή τους.

Οι τεχνικοί του πλοίου προχωρούν σε έλεγχο της βλάβης για την αποκατάστασή της, ενώ οι λιμενικές αρχές παρακολουθούν την εξέλιξη της κατάστασης.

Διαβάστε ακόμη

Αναδρομικά: Περίπου 45.000 απόστρατοι θα λάβουν €750–2.500 εντός Σεπτεμβρίου 2025

Στο μικροσκόπιο της ΡΑΑΕΥ το νέο σκηνικό στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας- Εγκλωβισμένοι στα πράσινα τιμολόγια 3 εκατ. καταναλωτές

Euronext: Ο κολοσσός που μεταμορφώνει τις ευρωπαϊκές αγορές – Η πρόταση για την ΕΧΑΕ

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα