Αύξηση 21,5% σημειώθηκε στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον περασμένο Σεπτέμβριο σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023, καθώς και αύξηση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 11,4% και των αντίστοιχων εισπράξεων κατά 23%.
Η αύξηση
Το 9μηνο πέρυσι, παρατηρείται, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023, αύξηση κατά 15,3% στους επισκέπτες των μουσείων, κατά 2,8% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 19,8% στις εισπράξεις.
Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους καταγράφεται τον Σεπτέμβριο 2024 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023, αύξηση των επισκεπτών κατά 0,3%, των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 0,8% και μείωση των εισπράξεων κατά 1,5%.
Το 9μηνο, παρατηρείται αύξηση σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023 κατά 5,7% στους επισκέπτες, κατά 7,3% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 5,3% στις εισπράξεις.
Διαβάστε ακόμη
BCG: Οι δασμοί Τραμπ και τα προβλήματα του Brexit απειλούν το εμπόριο της Βρετανίας
Ρεύμα: Αποσύρονται τα μπλε τιμολόγια – Οι αλλαγές από σήμερα Παρασκευή 17/1
Απεργούν οι οικοδόμοι την Τετάρτη 22/1 – Τα αιτήματα της κινητοποίησης
Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.