Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

(upd 08.38) Επίσημες επισκέψεις σε Παρίσι, Βερολίνο και Ρώμη θα πραγματοποιήσει μεταξύ 6 και 8 Μαΐου ο ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, με την ατζέντα να περιλαμβάνει και το θέμα της Ελλάδας, όπως αναφέρει επίσημη ανακοίνωση του Eurogroup.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο κ. Ντάισελμπλουμ θα συζητήσει θέματα που αφορούν το μέλλον της Ευρωζώνης, τρέχοντα θέματα που αφορούν το Eurogroup αλλά και την ελληνική κατάσταση.

Βάσει του επίσημου προγράμματος στις 6 Μαΐου ο κ. Ντάισελμπλουμ θα βρεθεί στο Παρίσι, όπου θα συναντηθεί με τον Γάλλος υπουργό Οικονομικών, Μισέλ Σαπέν, τον υπουργό Οικονομίας Εμανουέλ Μακρόν και τον πρωθυπουργό της Γαλλίας, Μανουέλ Βαλς.

Στις 7 Μαΐου θα βρεθεί στο Βερολίνο για συναντήσεις με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τον αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Στις 8 Μαΐου θα ταξιδέψει στη Ρώμη, όπου θα συναντηθεί με τον Ιταλό υπουργό Οικονομικών, Πιέρ Κάρλο Παντοάν.