Πληροφορίες για ανησυχία στους κόλπους της ΕΚΤ από την «πίεση» που ασκείται στον κεντρικό τραπεζίτη της Ελλάδας επικαλείται ο αναλυτής Γιάννης Κουτσομίτης από το Βερολίνο, σε ανάρτησή του στο Twitter, παραπέμποντας στο Bloomberg.
«Λέγεται ότι η ΕΚΤ ανησυχεί με την πίεση της κυβέρνησης στον κεντρικό τραπεζίτη της Ελλάδας. Εγείρονται ερωτήματα για την ανεξαρτησία της κεντρικής τράπεζας», ανέφερε ο κ. Κουτσομίτης.

Ο δημοσιογράφος – αρχισυντάκτης του Reuters έσπευσε να απαντήσει μέσω twitter, αναφέροντας: «Ακριβώς έτσι. Θα ήταν ανοησία εκ μέρους του Τσίπρα να απολύσει τον Στουρνάρα. Εκτός και αν θέλει Grexit», αναφέρει ο Ντίξον.

«Αυτή είναι μια ευθεία προειδοποίηση και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εν τέλει ως πρόσχημα…ξέρεις για ποιο πράγμα», πρόσθεσε ο κ. Κουτσομίτης.

Πηγή: protothema.gr

Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.