Ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Κατερίνα Μπιρμπίλη παντρεύτηκαν σήμερα Σάββατο, 20/9, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη. Στην λαμπερή τελετή βρέθηκε σύσσωμη η οικογένειας Βαρδινογιάννη και πλήθος εκλεκτών καλεσμένων.
Η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με μια δημιουργία του Χρήστου Κωσταρέλου· ένα κομψό νυφικό με ανοιχτή πλάτη, σκίσιμο στο μπροστινό μέρος και μακρύ πέπλο που ολοκλήρωνε την εμφάνισή της. Με την άφιξή της, οι παρευρισκόμενοι την υποδέχθηκαν με παρατεταμένα χειροκροτήματα και χαμόγελα, δίνοντας έναν ιδιαίτερα συγκινητικό τόνο στη στιγμή.
Ο στολισμός του χώρου ξεχώρισε, με μια εντυπωσιακή πύλη από κόκκινα άνθη και ευκαλύπτους να δεσπόζει στον προαύλιο χώρο του ναού, ίδια σύνθεση που στόλιζε και το αυτοκίνητο της νύφης. Το ζευγάρι έφτασε συνοδευόμενο από τα παρανυφάκια, κερδίζοντας τις ματιές όλων.
Μεταξύ των καλεσμένων ξεχώρισαν ο Νικόλαος Ντε Γκρες με τη μητέρα του Άννα Μαρία, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης και η Δούκισσα Νομικού.
Ο γαμπρός, Παύλος Βαρδινογιάννης, γιος του Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, κρατώντας χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή. Είναι γνωστός για την αγάπη του στα extreme sports, ιδιαίτερα στο skydiving, όπου έχει πραγματοποιήσει χιλιάδες άλματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η νύφη, Κατερίνα Μπιρμπίλη, προέρχεται από οικογένεια με βαθιές ρίζες στον χώρο του πολιτισμού και της εκδοτικής δραστηριότητας. Κόρη της συγγραφέως και εκδότριας Αναστασίας Παπαδημητρίου, συνιδιοκτήτριας του ιστορικού εκδοτικού οίκου «Άγκυρα», συμμετέχει ενεργά στην πορεία του, δίνοντας έμφαση στη σύνδεση του βιβλίου με τις νέες ψηφιακές τάσεις.
Διαβάστε περισσότερα στο Protothema.gr
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.