Αιφνίδιο θάνατο είχε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ στην Αργολίδα και συνδικαλιστής της ΓΣΕΕ, Γιάννης Μανώλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην βουλευτής είχε πάει σήμερα το πρωί για μπάνιο με φίλους του στη θάλασσα στα Λιμενάκια Βουλιαγμένης, όταν ξαφνικά λίγο μετά το κολύμπι ένιωσε αδιαθεσία και θέλησε να φύγει με το αμάξι του.
Οι άνθρωποι που ήταν μαζί του, αναφέρουν ότι όταν τον είδαν να κατευθύνεται προς το αμάξι του, δεν περπατούσε καλά.
Λίγη ώρα αργότερα, ο άτυχος πρώην βουλευτής βρέθηκε πεσμένος μέσα στο αυτοκίνητό του.
Οι άνθρωποι που βρισκόντουσαν στο σημείο κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ, αλλά όταν έφτασε το ασθενοφόρο εκεί, ο πρώην βουλευτής ήταν ήδη νεκρός.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο Γιάννης Μανώλης γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1950 στο Αραχναίο. Σπούδασε τεχνολόγος-μηχανικός. Από το γάμο του με την Γεωργία Μανώλη-Κοντογεωργίου απέκτησε μια κόρη και έναν γιο.
Μόλις πληροφορήθηκα οτι ο καλός μου φίλος @giannismanolis δεν είναι πια μαζί μας.
Γιάννη φίλε μου δεν έχω λόγια.
Πρέπει να το χωνέψω πρώτα..— ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ (@xrzois) 7 Ιουνίου 2019
Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες
2004 Εκλέγεται πρώτος Βουλευτής στο Νομό Αργολίδας με τη Ν.Δ.
2007 Επανεκλέγεται πρώτος Βουλευτής στο Νομό Αργολίδας με τη Ν.Δ.
2012 Αποχώρησε από την Νέα Δημοκρατία όπου διετέλεσε και επικεφαλής της γραμματείας Συνδικαλιστικού του κόμματος. Για λίγους μήνες συνεργάστηκε με τους Ανεξάρτητους Ελληνες από όπου επίσης αποχώρησε.
2014 Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες
1998-2004 Γενικός Γραμματέας Γ.Σ.Ε.Ε..
1998–2004 Μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
1995-1997 Αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας.
1986 Ιδρυτικό Μέλος της ΚΙΠΑΕΑ (Κίνηση Ειρήνης) και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.