Με την ευχή «το 2019 να είναι η χρονιά της πολυπόθητης πολιτικής αλλαγής», η πολιτευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ντόρα Πάλλη, πραγματοποίησε, χθες, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του γραφείου της, παρουσία τετρακοσίων πολιτών.

Μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν πολλοί Βουλευτές, Δήμαρχοι, πρώην Υπουργοί και Βουλευτές, Πρόεδροι Επιμελητηρίων, Ολυμπιονίκες, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, καθώς και φορείς της αυτοδιοίκησης. Ανάμεσα τους, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιας, ο Δήμαρχος Αλίμου, κ. Ανδρέας Κονδύλης, η τέως Υπουργός και Βουλευτής της ΝΔ, κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, ο τέως υπουργός και Βουλευτής της ΝΔ, κ. Θεόδωρος Δαμιανός, ο πρ. Βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας, κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζωγράφου, κ. Βασίλης Θώδας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, κ. Γεώργιος Λαρίσσης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπιονικών, κ. Βούλα Κοζομπόλη, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπιονικών, κ. Εύη Μωραϊτίδου, η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Ολυμπιονικών, κ. Βούλα Ζυγούρη, τα Εκτελεστικά μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ.κ. Γεώργιος Αλικάκος, Αντώνιος Νικολόπουλος, Ιάκωβος Φιλιππούσης, ο Ολυμπιονίκης, κ. Στέλιος Μυγιάκης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, κ. Μίμης Δομάζος, ο πρ. Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων και υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ, κ. Νίκος Κωστόπουλος, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ, κ. Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, ο αντιδήμαρχος Γλυφάδας, κ. Ορέστης Τσάγκλας, ο π. Δήμαρχος Ταύρου, κ. Σωτήριος Ανδρέου, η τ. Αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων, κ. Αλεξία Έβερτ, ο πρ. γενικός γραμματέας Ενημέρωσης του Υπ. Επικρατείας, Δρ. Πάνος Λειβαδάς, η τ. Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Ιωάννα Καλαντζάκου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, κ. Γεώργιος Καλλιακμάνης, η Εθνική Συντονίστρια του Win Cancer, κ. Πίστη Κρυσταλλίδου, ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, κ. Δημήτριος Μπέτας, η Γενική Γραμματέας της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών “Παναθηναϊκή”, κ. Γρηγορία Κορδοπάτη-Πατεράκη, η Ειδική Γραμματέας της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών “Παναθηναϊκή”, κ. Έφη Μπούνα, η Ταμίας της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών “Παναθηναϊκή”, κ. Κική Σπανού, η Πρόεδρος της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, κ. Ειρήνη Μουσταφέλλου, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΝΔ, κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, κ.κ. Χρύσα Σαλαβράκου, Κωνσταντίνος Σχίζας, Αλεξάνδρα Κάρλε, Λευτέρης Μπούλιας, Παναγιώτης Κουτσογιάννης.

Το παρών έδωσαν, επίσης, Πρόεδροι πολιτιστικών, αθλητικών και κοινωνικών σωματείων, καθώς και εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ και των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ΝΔ της Β΄Αθηνών.

Η κ. Πάλλη, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για την συγκινητική τους παρουσία, υπογραμμίζοντας ότι «την συνδέει με όλους τους μια βαθιά φιλία και μια διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης ήδη από τα πρώτα της βήματα στην πολιτική».

Στη συνέχεια, προχώρησε σε μια συγκινησιακά φορτισμένη στην Μακεδονία, λέγοντας ότι «για εμάς, η Μακεδονία δεν είναι ένα γεωγραφικό διαμέρισμα στο χάρτη της Ελλάδας, αλλά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εθνικής ψυχής. Της ψυχής και του αίματος που χρειάστηκε, προκειμένου να γραφτεί η ιστορία μας. Της ψυχής και του αίματος που χρειάστηκε, προκειμένου η χώρα να δεσπόζει στα Βαλκάνια και να κρατά σε “καταστολή” τις αλυτρωτικές ορέξεις στη γειτονιά μας. Ο κ. Τσίπρας με μια του υπογραφή έκανε δώρο στου Σκοπιανούς μακεδονική εθνότητα και γλώσσα, απορρύθμισε τις εμπορικές συνέργειες που είχε διαμορφώσει η χώρα μας και τους προσέφερε αυτά που χρόνια εποφθαλμιούσαν».

Στη συνέχεια, η κ. Πάλλη συνόψισε την πλούσια δράση της στο χώρο του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς, τονίζοντας ότι “έχω δουλέψει πολύ στα σχολεία και στους δήμους της περιοχής για το σχολικό εκφοβισμό ,για τη τόνωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων ,για τη βοήθεια στην οικογένεια. Θεωρούσα και θεωρώ ότι η μάχη για το δημόσιο σχολείο είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση για τη πατρίδα μας”.

Συνεχίζοντας την ομιλία της, ανέφερε ότι επιθυμεί να δώσει την εκλογική μάχη που έρχεται από το μετερίζι του Νότιου Τομέα της Β’ Αθηνών, συμπληρώνοντας ότι έχει ήδη θέσει εαυτόν στη διάθεση του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Η πολιτική έχει νόημα αν και μόνο αν είναι ωφέλιμη στους πολίτες. Αυτό με το ΣΥΡΙΖΑ το ξεχάσαμε. Ηρθε η ώρα να το ξαναθυμηθούμε. Είμαστε εδώ για να γίνουμε ωφέλιμοι στη κοινωνία μας ,στους δήμους μας, στις γειτονιές μας. Και, βέβαια, πάνω από όλα, στην πατρίδα μας», κατέληξε χαρακτηριστικά.